646

Re: Spekulace

Chiasson

647 (edited by Tommy 1.3.2014 19:56:20)

Re: Spekulace

Eakina bych taky nedal....jeden z mála posledních oblíbenců wink

648

Re: Spekulace

O Whitneyho mají zájem Kings a Coyotes. Naši scouti včera sledovali Flames, Avs, Coyotes, NYR, Hawks, Flames a Kings.

Kings prý zase chtějí vyměnit Greena, po kterém bychom určitě sáhli.

Re: Spekulace

Kings by nám mohli dát i Scrivense a budu spokojenej

Kari je nejlepšííí!!!

650

Re: Spekulace

To těžko, když už válí za Edmonton. wink

Re: Spekulace

Sakryš já myslel toho druhého.... a nebo pak podepsat UFA Khudobina

Kari je nejlepšííí!!!

652

Re: Spekulace

Si maluješ úplně blbosti, dle mého. Gólmana nikdo neřeší. Pokud bude dle mého něco JN řešit, pak obránce. A kdyby se poštěstilo, tak centra. Ale prioritou je obrana, dle mého. Ellise tu řešíš ty a Kisin, ale pochybuji, že JN.

Re: Spekulace

Já se tu zase hádat nebudu, protože to nemá žádnej smysl a hlavně už mě to nebaví. Obzvlášť potom včerejšku...kdy jakekoliv jinej názor než tvůj je špatnej názor. Včera jsem si udělal jasno a už fakt nemám nervy tady nějak pokračovat a řešit něco.

Kari je nejlepšííí!!!

654

Re: Spekulace

Tak uvidíš sám, jestli JN bude řešit pozici gólmanské dvojky. Pokud bude, dám ti za pravdu, že jsi viděl za roh a já byl zaslepený. A klidně se s tebou i vsadím, máš li zájem, že tuhle TDL nebudeme řešit gólmany. Máš zájem?

Re: Spekulace

Jedinou pravdu mám vždycky já a to, že tenhleten mančaft nehrál a nebude hrát play off ještě nějakej ten pátek wink

I pád na držku je pohyb dopředu...

656 (edited by angelo 2.3.2014 19:04:38)

Re: Spekulace

Snáď to vijde túto sezónu. Do prvého kole  so STL kľudne aj 0:4 , len nech je PO

657 (edited by kisin 2.3.2014 19:36:12)

Re: Spekulace

Na TDL golmana řešit nebude, příliš golmanů se nemění, málokdo bude k dispozici. Pokud ovšem dvojku nevyřeší v létě, začnu zpochybnovat jeho kompetenci. Znovu, Ellis patří mezi nejhorší dvojky v lize, bojíte se ho nasadit, ztratili jste kvůli němu několik bodů a co je nejhorší, Kari má díky jeho neschopnosti náběh na cca 68-70 zápasů, což je naprosto nesmyslná zátěž pro něj, která se projevit musela. Je to golman na 50-55 zápasů, v ideálním případě. Každý měsíc by měl chytat o 2 zápasy méně. Už léta jste neměli kvalitní dvojku (Raycroft, Bachman, Ellis) a Kari na to trpí.

A každá jednička někdy nemá svůj den. Kari vás často tahá ze sraček, včera to za něj měli udělat útočníci, kteří měli šancí jak na 5 zápasů. Zápas vám prohrála chabá produktivita, né Lehtonen.

A Seguin včera ukázal (nejen včera), proč ještě není top hráčem. Strašně streaky a moc one-dimensional. Benn je mnohem lepší.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

658 (edited by steiner 2.3.2014 20:07:17)

Re: Spekulace

Moc se mi nechce zdát, že se něco bude v létě co se týče Ellise. No, uvidíme.

Jinak souhlasím s tím, že nás Kari často tahá ze sraček a že včera neměl svůj den. Zápas nám prohrál on, i slabá produktivita.

Seguin po delší době neboduje, a už je streaky....hmm. V sezóně má 2 x 5 zápasů bez bodu. Což je sice pravda, že by TOP útočník mít neměl, ale on má 22 roků, a dohoní to jindy. A pokud nás někdo posledních 10 zápasů táhl, pak je to Seguin. Benn taky. Obecně je to výborná dvojka do budoucna, a s Ničuškinem máme výbornej útok na hodně dlouho. Já jsem spokojený.

Dle mého, pokud něco aktuálně je problém, potom je to hra Whitneyho, Chiassona, a pokud je někdo letos streaky, tak jsou beci. Goligoski měl slabej start, ale do jisté míry za to mohl spíš Gončar, se kterým hrával.

Pro mě je důležité zbavit se Whitneyho, povolat Scevioura. A pokud dojde třeba Myers či Ehrhoff, bude to super. Pokud odejde Cole nebo Fiddler, budu také spokojený.

659

Re: Spekulace

Sheppard: gratulace k prozření smile

660 (edited by kisin 2.3.2014 20:51:38)

Re: Spekulace

Spíš jde o to, kdy boduje. Má spoustu zápasů, kde má 2 a více branky a pak řadu zápasů, kdy relativně mlčí. A příliš spoléhá na svou střelu, kterou už nyní má kolem top10 v lize. Připominá mi Stamkose z minulých let, kterému taky trvalo, než se stal kompletnějším hráčem. Celkově hrají velmi podobným stylem.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper