556 (edited by steiner 16.1.2014 14:32:02)

Re: Spekulace

Myers byl a je mladej, takže se nevyhnul slabším sezónám. Jako většina hráčů. Obrana Buffala je hodně mladá a Myers už si tam musí připadat jako veterán. smile Moc se mi nezdá, že by ho měnili. Anebo by Goligoski a Chiasson byli pro ně zajímaví?

Kadri byl loni dobrej, letos bída, ale není to klasickej sophomore slump? Nebude do budoucna dobrej? Není to náhodou tak, že si nesedl s trenérem a proto hraje prd?

Ono, já na to tak jukl, tak dobrých druhých centrů zase tolik není. Volných či potenciálně volných. Gagner je předraženej, měkkej a neumí buly.

Naše obrana je malá a měkká. Potřebujeme cm a kila a tvrdost. Ale snad ne až tak na úkor rychlosti. Myers se mi tedy zdá taky ideální. Hlavně pokud do roka či dvou bude pravidelně hrát i Oleksiak.

EDIT: “Nobody’s giving up a 6-4, 230-pound defenseman,” Stars general manager Jim Nill said on opening night. “That’s why we’ve got to be patient and develop them here.”

Z toho je jasné, že někdo z těch malých beků půjde. A také, že možná Kadri ani Gagner k nám nepůjdou.

Z těch malých beků bych si nechal Daleyho. A možná i Robidase. Na rok v pohodě. Navíc ty cm dohání jinak. Goligoski je tedy navíc, zralý na výměnu. Gončara si totiž nikdo nevezme. Romea se asi taky nezbavíme. Leda vyplatit. Anebo za něj dostat podobně kvalitní zboží. Když jsme udali Pardyho, možná Rome nebude takový problém.

557 (edited by kisin 16.1.2014 14:42:28)

Re: Spekulace

Myers potřebuje změnu, pro Buffalo je téměř k ničemu, ale nepochybuji o tom, že kdyby byl vyměněn do solidního teamu, zvedl by se a hrál by na úrovni top4. Hned bych ho bral k nám, ale v obraně máme téměr výhradně dvoumetrové hovada a on hraje v podstatě identický styl jako Sustr, takže k nám se moc nehodí. Těžko říct, pod Ruffam hrál blbě víc než 2 sezony a dokonce byl velmi často HS. Ovšem nezdá se mi, že Ruff u vás hraje to samé co v Buffalu a navíc máte samozřejmě jiné hráče, vše je jiné.

Myers už suckuje přes 3 roky, takže je na čase, aby to dal zase dohromady. Samozřejmě se mu nedostává dostatečný credit, protože je mnohem, mnohem lepší než říkají stats, změna je u něj asi nevyhnutelná.

Gogo+Chiasson se mi zdá víc než fér, ale je otázka, zda-li to pro ně dává smysl. Jsou v rebuildu, třeba by místo Goga preferovali např.Nemetha+2nd. I tak se mi to zdá moc, Myersova hodnota nemůže být tak vysoká, i když záleží na poptávce. Třeba si jej i přesto všechno plánují nechat.

Kadri si s Carlylem určitě nesedl, to je vidět i ve 24/7 a píše se to o tom dlouhou dobu. Stačí se taky podívat na Graba či MacArthura, Carlyle nemá rád technické hráče a raději preferuje horší, protože se mu hodí do systému. Věci, které tam smrdí už 2 roky, zatím také nevyřešil. Osobně považuji lonskou Kadriho sezonu za náhodnou, strop je u něj tak 60 bodů, což je slušné. Ale neumí buly, nebrání a je to fakt totální douche, netýmový hráč, namachrovanej, takového hráče bych u vás viděl nerad, i když je samozřejmě třeba respektovat trh...

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Hmm, Nemetha a druhý kolo, to bych jim poslal hned. To je snad ještě méně než Chiasson a Goligoski.

559

Re: Spekulace

ty ses prostě rozhod' dostat z mačaftu všechny Švédy, co?

560

Re: Spekulace

To jsem myslel jen za Goga, cili celkove i s Chiassonem.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

To není záměr. smile To Kisin ho navrhl. smile Ale je fakt, že těch zranění má hodně a to už v tomto věku.

Re: Spekulace

563

Re: Spekulace

Neber to osobne Tommy, byl to jen priklad big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Spekulace

Musíme opatrně, Tommyho by kleplo. big_smile

565 (edited by steiner 16.1.2014 17:09:48)

Re: Spekulace

Co takto Nemetha za Jokinena? wink

EDIT: Tommy, spíš je k zamyšlením jak je možné, že taková čučka jako je ten Jokipakka se dostal před Klingberga a Nemetha?

Re: Spekulace

Jo a Kisine, mám dojem, že jsi na Kadriho sakra přísný. Já ho sice nějak extra nemusím, ale takových keců o rakovině v kabině jsem už četl a prd. Obvykle jsou to jen řeči.

A 60 bodů strop, to je sakra přísné, neb minule měl bod na zápas. Mám dojem, že strop je u něj výš, ale záleželo by, s kým by hrál. Pokud udělal solidní čísla s Lupulem, co teprve s nějakou extratřídou.

567

Re: Spekulace

Zatim se jeste nikam nedostal.

Re: Spekulace

Nebýt zkrácené sezóny, tak ano. Měl bod na zápas.

569 (edited by kisin 17.1.2014 02:32:13)

Re: Spekulace

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

570 (edited by steiner 17.1.2014 12:16:47)

Re: Spekulace

Tak přínos v kabině nemá řada hráčů. A často i ti největší.

Já se nechci přít, že Kadri je kokot, že je nevyzrálý, apod, neb to je jasné.

Já jen zpochybňoval to jednoznačné tvrzení, že 60 bodů je maximum. Já si myslím, že pokud bude mít dobré kumpány kolem, 60-70 bodů by udělat sem tam mohl. Navíc může být tým v laufu, jak píšeš, ala Ducks. Tam i hráči třetí linky vypadají jako snipeři.

A Bozaka nepředčí, Je to jiný typ a Bozak rozhodně zapadá víc do Randyho systému.

Takže pokud tomu dobře rozumím, víceméně se shodujeme. Neb v tom posledním příspěvku jsi to už trošku posunul. A správným směrem.