526 (edited by steiner 12.11.2013 01:06:08)

Re: Spekulace

To se mi nezdá, že by něco takového Razor řekl. Určitě to nemyslel obecně, možná v tom zápase...

Jinak se mi nelíbí ta kategorická odsouzení, která se obecně rozmáhají. Šunt. Horcoffovi to trvá, zatím to není nic moc, ale on má přínos právě pro mladé hráče. Dozadu je spolehlivý, čekal jsem víc bodů a lepší buly. A rozhodně půjde nahoru, neb zatím je to slabší. Souhlasím, že za ty peníze speciálně je to slabé, ale šunt, to je hodně silné slovo, které se o lidech nepoužívá.

A jukni na jeho stats. Tam je jasně vidět, že minusové body už nemá. Posledních 10 zápasů je na nule nebo v plusu, celkem  +2. Navíc začal občas něco dělat vepředu. Ubylo faulů. Jen to buly se nelepší.

Re: Spekulace

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

528

Re: Spekulace

Tušim proti Senators nebo Bruins to říkal. Horcoff že se zvedá? Já viděl celej ten trip a dělal hrozný minely směrem dozadu, to bylo hodně nevynucenejch ztrát, stejně tak Gončar. Kolikrát jsem kroutil hlavou proč to dělaj. A tím nemyslím jen to jak si ho vychutnal Dacjuk.

Re: Spekulace

Hmm, já ho viděl taky, chyby dělali všichni, nepamatuji si žádné velké množství ze strany Horcoffa. Připomeň mi, které máš na mysli. Stály nás ty jeho minely body?

530

Re: Spekulace

Bavíme se o třízápasové sérii, tak ti je jasné že nás to body nestálo. Ani jsem si s papírkem nedělal statistiky, ale prostě co si vybavuju, tak dělal zbytečné chyby, každá ztráta puku znamená že musíš bránit, stojí to síly. On to začne drbat a rychle dodrbe. Nehraje dobře, vzhledem k platu to vyznívá ještě hůř.

531 (edited by steiner 14.11.2013 22:21:34)

Re: Spekulace

Tak nepochybně je to zatím slabota, o tom žádná. ALe bylo to horší, jde nahoru. Ale nesmí hrát moc. 15 minut za 5 mega je sice síla, ale je to realita.

532

Re: Spekulace

Já celkem i pochybuju o nějakém jeho přínosu v kabině jak pořád zmiňuješ. Jako proč by se ho pak zbavoval zrovna Edmonton? Jim zrovna tohle chybí, to nedává smysl.

Re: Spekulace

Ty o tom pochybuješ, ale ti, kteří s ním hráli, o tom jasně mluví. Já mám jasno. Tvé pochyby, anebo osobní zkušenosti lidí, kteří s ním pracovali?

Edmonton potřeboval místo pod stropem a navíc si myslel, že Ference a Gordon to zastanou. Hemského se nezbavili...a mají plno TOP talentů, kteří chtějí peníze.

534

Re: Spekulace

Já o tom pochybuju právě kvůli jeho stats. Nejsem si jistej, jestli Seguin nebo Benn půjdou za někým, kdo se za velký prachy plácá ve 4. pětce. Nevim.

Edmonton měl Hemského beztrestně vyplatit a mít klid. Stejně tak ti jejich toptalenti zatím moc top nevypadají. Hlavně kdo to vybíral? Vždyť to je 180 - 183 cm, komplet všichni, na tom nemůžeš postavit celej top 6 útok. Jak kdyby to draftoval někdo podle tabulek v novinách. Klidně jednoho z nich můžou pustit a konečně dostat co potřebují. Tímhle tempem budou mít za pár let zápornou cenu jako Heatley.

535 (edited by steiner 17.11.2013 13:01:37)

Re: Spekulace

Tak to jsou dlouhodobé zkušenosti trenérů a manažerů v NHL. Funguje to. Tobě se to nezdá, ale je to tak. A tam nejde o to, jestli někdo za někým jde. Jde o to, aby viděli, jak se ti hráči připravují, jak trénují, jak odpočívají, atd. Stačí to vidět. A navíc to, že někdo momentálně hraj třetí linku, přece ještě nic neznamená. Horcoff má něco za sebou, má nějaké jméno a reputaci. Moc dobře ví, o čem to je, první linku hrál hodně dlouho. A že je lídr, to potvrzují všichni, co s ním hráli.

Hemského si nechali, aby dělal body. Nikoho jiného, lepšího, by nesehnali za ty ušetřené peníze.

Nicméně u nich je to pořád to samé dokola. Ti hráči dostanou velké smlouvy a někdo bude muset jít, aby se vešli pod strop... smile

536

Re: Spekulace

No vidíš, v tom je možná ten problém - vše co popisuješ bylo. NHL (a Amíci vůbec) má dost velkou setrvačnost. Je to historie, kdy dokázal mít bod na zápas, pak slabou sezónu, dokázal zamakat, vrátit se na 1/1, pak zranění, slušnej návrat na jednu sezónu. Jenže pak už je to pořád směrem dolů. Možná si v EDM uvědomili, že jedničky draftu nebudou moc vzhlížet k někomu, kdo kdysi dělal bod na zápas, ale teď se plácá. Ofenzivně to má dávno za sebou. Nelíbí se mi ani ta představa, že ukazuje, jak se má trénovat. Myslíš že Seguin nebo Benn to nevědí? Nebo že klub neplatí dost lidí, kteří jim připravují plány a radí co dělat?

Prostě když se na něj podívám, tak bodově moc přínos nemá, herně bych za ty prachy viděl dost lepších hráčů a do 3-4 lajny se hodí jiné typy. Horcoff/Cole je fakt těžkej luxus...

Re: Spekulace

Že by ty peníze šly investovat lépe, o tom žádná. A že i vhodnější typy...

Vzhledem k tomu, co ale píšeš, potom si tedy evidentně myslíš, že JN, a řada dalších GM, jako třeba Holland a další, jsou vymaštění kreténi, kteří jen pitomě investují peníze do starších hráčů, ačkoli by mohli hrát jen mladé, lepší, kteří by hráli lépe...

V této debatě nehodlám pokračovat, neb je k ničemu. Každý ví, jak jsou starší hráči cenění pro rozvoj mladých. Žádné mladé týmy SC jen tak nevyhrávají...a čím to asi bude?

Naštěstí ti hráči nejsou tak arogantní a namyšlení, aby si od těch "zasloužilých" hráčů něco nevzali. Nemyslí si že sežrali moudrost světa. Nechají se poučit, odnesou si to know how. Je fuk, jestli je učitel už na sklonku kariéry. Právě on nejlépe ví, co bylo třeba. Proto jsem v klidu. Naučí se třeba i to, aby zvládli, když je trenér přeřadí dolů, aby viděli, jak to zvládají jiní hráči, apod.

Viz třeba Robidas, který už moc neboduje a je na sklonku kariéry, ale Dillon si od něj toho hodně odnáší, ačkoli hraje lépe...čím to asi je? Asi že Dillon to má v hlavě v pořádku a nechá si předat plno zkušeností os staršího hráče.

Každý potřebuje vzory a rádce. Myslíš si, že Modano na sklonku kariéry už neměl respekt jen kvůli tomu, že ztratil rychlost a jeho střela švih jako kdysi?

Sorry, ale tvůj přístup je přesně opačný, neb jak se to běžně dělá.

538

Re: Spekulace

Nikdo nic takovýho netvrdí, klídek. Srovnání Horcoffa s Modanem je úplně mimo, Octavia proti S-klasse. Stejně tak jak Hollandem naznačuješ Alfredssona. Alfie má 19/14, Horcoff 19/5, 3,5 vs. 4 mega na platu wink Já neshazuju starší hráče apriori kvůli věku, jen celou dobu tvrdím, že na to co Horcoff bere mi to od něj přijde málo.

Re: Spekulace

A to souhlasím, na to, kolik bere, je to málo. A není sám. Cole, Goligoski, Gončar a řada dalších...

Ty jsi to psal jasně: Já celkem i pochybuju o nějakém jeho přínosu v kabině jak pořád zmiňuješ.
Nejsem si jistej, jestli Seguin nebo Benn půjdou za někým, kdo se za velký prachy plácá ve 4. pětce.

A to je o něčem jiným.

Prostě neupíral bych zásluhy tam, kde jsou. Zatím je jeho působení bída, ale nevíme, jestli je zdravej, navíc hrál křídlo, kde nikdy nehrál, je v novém týmu a novém městě, atd. Nelze ho odsoudit šmahem. Navíc jde nahoru a je to vidět.

Re: Spekulace

JN asi do Calgary nepůjde. Nechce rodinu stěhovat z Dallasu. Prý.