Re: Preds @ Stars 12.03.2013

K necemu podobnemu jsem dosel dnes rano. Horsi ale je, ze podobne zlomy zazivame kazdou sezonu...

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Opakuje se to rok co rok, neb v podstatě nemáme nijak zásadně lepší kádr.

18

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Jak já jsem z toho špatnej a sere mě to, ale vím, že dostat se z toho stavu není jen tak. Když si vezmu pár let zpět, kde byli Blackhawks nebo třeba Pens...

Teď je holt doba, kdy sme dole. Být sme sice tak dole nemuseli. Mrzí mě odchod Richardse, ale když nebyly love, nemohli sme s tím nic dělat. Horší je to s Nealem, toho sem měl rád. Na východě šel ještě nahoru, ale to je dáno také tím jaké má spoluhráče - tady by takové neměl ani by tolik bodů nedělal. Každopádně by dneska byl náš top hráč. Goligoskiho jsem dodnes nezkousl, jenže když se ho zbavíme, nic solidního za něj nebude. Ten trejd se Pepovi nepovedl.

Hold si musíme počkat, tak to prostě je.

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

hmm, Pens a Chicago....jenže  ti si vytáhli hlavy z (_._) a slušnejma výběrama v draftu a zajímavými trejdy dokázali vstát a něco ukázat. My děláme trejdy, nad kterými se dá kroutit hlavou a výběry v draftu jsou ještě horší...

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Oleksiak bude bůh.......

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Oleksiak mozno ale, kto dalsi z obrany??...

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

doufejme.....
ale neslovíčkařme, samo, že se někde trefíme, ale spíš to vypadá tak, že naše výběry nejsou hitparáda a TOP hráčem z nich jen tak někdo nebude...

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Naše výběry nejsou o nich horší než výběry jiných týmů. Ano, byli tu některé provary, hlavně v prvním kole, ale to se občas stává u všech týmů.

Obránců máme hodně, ale jsou všichni mladí a holt musíme pár let čekat. A nesmíme to posrat, aby jsme je mohli postupně zapracovat do týmu.

Pens a Chicago měli ty nejvyšší volby v draftu a opakovaně. Navíc byli v draftu hodně silné ročníky. Plno týmů ty TOP volby prošustrovalo. My jsme TOP volby v podstatě už neměli od Iginly.

A naše výměny jsou v globálu celkem dobré. Že nevypadá dobře výměna Neala za Goligoskiho, to je věc jiná. Neal to má u Pens snadné. U nás se nevyvíjel tak, jak se čekalo. Niskanen jít musel, aby jiní mohli zůstat, takže to bylo tehdy plus pro nás. Zpětně se tvářit, že je to blbost a nevnímat okolnosti tehdyjšího stavu pokladny Stars, je blbost. Navíc jsme byli v řízeném bankrotu, to asi taky nekdo pozapomíná. Goligoski to má u něs mnohem těžší, neb se od něj víc očekává. Začal tak, jak se čekalo, změna trenéra mu moc neprospěla. Potenciál má,  uvidíme dál.

A žádnou jinou výměnu jsme neposrali.

A ještě jedna věc k draftům. Stars, navzdory bankrotu a nejnižšímu rozpočtu v lize na obranu vždy bojovali o PO, které bohužel vždy jen o malý fous nevyšlo. Což značí, že práci odvádějí konpetentní osoby dobře. Tím pádem nebyly ani vysoké volby v draftu. Smůla je, že když už máme volby, neb v minulosti jsme jich plno povyměňovali, tak nejsou až tak extra hráči, viz poslední draft. A když už máme peníze, tak trh stojí za hovno.

Naše velké plus je, že umíme hledat hráče i mimo draft.

V podobné situaci je třeba Detroit, Phoenix a další týmy. Proč rychle nemění hráče? Jsou tak neschopní anebo je to prostě objektivní fakt, že je to složité udělat teď výměnu?

Sorry, jste nasraní, ale kritika by měla být objektivní. Stars rozhodně dělají dobrou práci s ohledem na okolnosti. Také bych chtěl, aby to bylo jiné, ale vím, že ani Řím nebyl vybudován za den. A TG si osvědčil, že trpelivost růže přináší.

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

když ale ono to zní jako z nouze ctnost. K čemu je nám platný, že "Stars, navzdory bankrotu a nejnižšímu rozpočtu v lize na obranu vždy bojovali o PO, které bohužel vždy jen o malý fous nevyšlo"?? To už bych raději skončil na chvostu.....bo ode dna se vždycky lépe odražíš wink
Ale nic, dneska mám nějakou hnidopišskou náladu, tak to nechám bejt wink

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Když skončíš na chvostu, tak jen těžko nalákáš fans, jen těžko se budou mladí vyvíjet, jak mají, těžko nalákáš nějaké hráče, tedy pokud je nebudeš hrubě přeplácet.

A pokud by týmy v NHL měli přístup, že vypustí posledních 20 zápasů, potom bych se tvému názoru nedivil, takto to ale nikdo nedělá. A o to spíš hrdé týmy. Žádná znouzectnost to není. Náš tým hraje nejlíp, co umí, a že to nestačí, nebo nestačilo, je věc jiná. Ale pokaždé tu šance bojovat o PO byla. 2x to bylo o prsa. A těžko můžeš hráčům říct, serte na to, letos se SC nedočkáte, nemluvě o příkladu, který dáváš mladým hráčům.

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

já to znouzecnost myslel spíš na tvůj komentář (bez urážky)..... Ono to totiž vypadá, že tvoje hodnocení, tvůj popis vlastně celou situaci omlouvá a prakticky obhajuje (viz 14:16). A to mi přijde fakt hustý, protože to tedy znamená, že to je asi v pořádku, že se vlastně nic neděje, že je to jen logické vyústění určité situace z minulosti, aktuálního stavu na trhu apod. a že vedení o všem určitě ví a má připravenou strategii, která nás vyvede ze tmy na světlo.
To je ale šílený, ne? Jako kdyby Titanic narazil na ledovec a šel pomalu ke dnu......a ty bys to komentoval zhruba asi takhle: "ano, jdeme ke dnu, ale nebuďme nasraní a kritizujme objektivně. Člunů na záchranu moc není a teď stejně není vhodná doba se do nich tlačit, ale nebojte se, máme určitou strategii, jen musíme počkat. Přece se nechcete rvát někde přes zábradlí nebo skákat do vody. Holt to kapitán vzal krapet rychlejc', no, ten ledovec byl taky vo fous větší než jsme čekali, zkrátka jdeme ke dnu. Ale voni to maj' lidi na můstku promyšlený, nebál bych se. Přinejhroším vyrveme pár dřevěnejch fošen (Benn a spol.) a na nich se na hladině nějak udržíme, von nás pak třeba někdo najde. No a teď si pojďme místo prudění spíš zazpívat".

Opravdu si tě vážím za tvoji odbornost o DS, trpělivost, se kterou tady s námi debatuješ, nechci tě tímhle nějak urazit.....ale přijde mi to jako taková propagandistická akce... wink ...hrajeme nudli, do PO jsme se nepodívali tak dlouho až to hezký není, ale všechny kroky jsou pochopitelný a vlastně správný, rozčilování je nespravedlivý a tak.

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Kluci, napište teda, co šlo dělat zásadně jinak. Vy asi nevnímáte nHL jako celek, asi nevíte, jak je těžké udělat výměnu.

NJ se snaží, mění jako diví, občas s lepším, občas s horším výsledkem.

DS nemají hráče, kolem kterého byste tým stavěli? Tak to asi moc DS nesledujete. Lehtonen, Benn, Eriksson, to je jen základ. Přibyl Oleksiak, Dillon, Eakin, a další.

Hoši, je to pořád dokola. Jestli si myslíte, že Zubov II. někde roste na stromě, pak OK. Podobní beci berou plno peněz. Na to jsme neměli, díky bankrotu, takže ho nemáme. Goligoski to zatím neplní. Nyní peníze máme, ale zase ti hráči nejsou k mání. A naši mladí zatím nemají na to být TOP, i když Dillon u nás TOP hraje a dost dobře.

Mě nezajímá, jestli to někdo hodnotí jako alibismus či cokoli jiného. Je třeba vidět tu situaci reálně. A pokud si někdo myslí, že tu jsou kluby, které jen taky vymění TOP beky, tak mi řekněte jedno jméno a co za něj. Který TOP bek přestoupil a co za něj šlo od nás nabídnout? Chci slyšet ta jména a návrhy za něj. A aby to taky finančně sedělo.

JN obhajuji, neb vím, že moc možností reálně nemá. Kdyby to byl Armstrong s neomezeným rozpočtem, potom by se mé kritiky dočkal. TG je tu rok a hráči k mání v té době nebyli. tedy pár ano, a pár jich došlo.

SOuhlasím, že herně se to neposouvá, v tom souhlas a nespokojenost. Ale co se angažování hráčů a výměn týče, dělá JN maximum možného. Každá výměna nemůže skončit výhrou pro Stars.

A to srovnání s minulostí jsem nemyslel obecně. Ale nelze srovnávat jablka a hrušky. Dnes je strop, tehdy nebyl. Tehdy hráči přestupovali za pusu, dneska je cena vyšší, už pár sezón. Je potřeba porovnávat porovnatelné.

Takže čekám na ty jména...a prosím konkrétně, žádný pindy typu chybí první bek a měli jsme koupit někoho podobného jako Zubova. Že chybí TOP bek a centr, to ví všichni, i JN, ale kde ho vzít, aby to sedělo finančně, nechtěli za něj moc, zapadl a měl výkony, atd.

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Ještě dodatek. Offer sheet je prasárna, kterou my nepoužíváme, ale proč ne...ale ani 110 mega na 14 let nepomohlo Flyers k podpisu Webera. Což je TOP bek. Do toho byste šli? Třeba 130 mega na 14 let. Jen podotýkám, že má 27 roků. Pokud se vám tohle líbí, pak to řekněte. Cena by byla tři první volby v draftu, mám dojem.

Re: Preds @ Stars 12.03.2013

Jasně je třeba bojovat a snad se jednou dočkáme.