121

Re: Tampa Bay

Tiež všetko čítam :-) tento web je veľmi kvalitný zdroj informácii a je tu mnoho zaujímavých názorov.

122

Re: Tampa Bay

Já to taky čtu smile)

Re: Tampa Bay

Já to čtu taky a navíc mam kámoše co fandí Tampě.

124 (edited by steiner 6.7.2012 16:33:33)

Re: Tampa Bay

BTW, proč jste toho Carla nepodepsali, když jste ho získali při výměně za Boyla? Tehdy se vám nelíbil? Nebo on nechtěl?

Tedy spíše, proč se pakoval do Phildy?

125

Re: Tampa Bay

Tenkrát byl u moci Lawton, Koules a spol, kteří vyměnili vše, co jim přišlo pod ruku. Carle za nás tenkrát odehrál tuším 12 zápasů...

Získali jsme Taorminu na rok, two-way deal. Dobrý puck mover, v kempu by se mohl poprat o flek.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

126 (edited by steiner 6.7.2012 20:29:58)

Re: Tampa Bay

A podepsali na 2 roky Lindbacka.

Stevie Y dneska řádí.

127

Re: Tampa Bay

Lindback's Lightning contract pays $1.4 million next season and $2.2 million in 2013

Ve srovnání s Dubnykem super cena. 1.8 M cap hit.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

128 (edited by kisin 7.7.2012 21:51:25)

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

129 (edited by kisin 10.7.2012 16:40:19)

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

130

Re: Tampa Bay

B.J. Crombeen + 5th 2014 za dva 4th 2013 a 2014.

131

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

132

Re: Tampa Bay

Dědek Salo je za 4 zápasy +8 a vede ligu v +/-

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

133

Re: Tampa Bay

Kisine, koukám do statistik, že Brandon Crombeen dostal v zápase proti Letcům v jeden moment trest 2+2+2 minuty za držení, nedovolené bránění a hrubost. Zajímavá situace. To se nevidí úplně často. wink Jak k tomu došlo?

134

Re: Tampa Bay

No, byl tam delayed call (držení), Flyers měli cca 45 sekund puk na hokejce, následovalo menší poštuchování, provokování mezi Crombeenem a Girouxem, pak samozřejmě přijel Simmonds a vzal si Crombeena do parády... Imho mělo následovat klasické 2+1, ten incident mezi BJ a Girouxem jsem moc dobře neviděl, prý to však bylo odpískáno správně, tak dejme tomu. Tu 4.minutovou PP Flyers stejně nevyužili, ba co víc, snad půlku času jsme strávili v jejich třetině.
Refs jsou zatím jeden velkej joke, hlavně Lee a MassenHoven. Včera tam zas bylo několik nesmyslných callů, z obou stran, ale nic překvapivého...

Celkově zatím spokojenost, doma jsme silní, i loni jsme byli doma top team, venku jsme to projeli. Letos bude stačit, když si venku budeme držet 45%+ a PO uděláme bez větších problémů. Ale přijdou horší časy, takhle ''dominovat'' celou sezonu určitě nebudeme. Zatím jsme měli celkem štěstí na los, matchupy, golmany...

Obrana je letos úplně někde jinde, Carle se Salem přináší klid a potřebnou kvalitu, která zde dlouho nebyla. Navíc Aulie hraje ještě o něco lépe než se očekávalo, takže máme v podstatě 5 velmi dobrých beků. Se šestkou a sedmičkou už je to horší - Lee zatím tragédie, ani omylem nenavázal na výkony z minulé sezony a byl snad u 80% branek, které jsme dostali při hře 5 na 5, z toho většina jde na jeho vrub. Musí zlepšit gap control, přitvrdit, omezit stupidní vyloučení a jednoduše keep it simple, mnohdy si až moc komplikuje život. Včera proti Philly už byl o něco lepší. Mikkelson se zatím představil jen v 1 zápase (má nějaký DTD zranění), ale byl překvapivě solidní. Nedá se však očekávat, že by mu to vydrželo celou sezonu. MAB má velmi limitovanou roli, směrem dozadu zatím bez chyb, ale už je nadbytečný, PP začíná hrát stabilně Hedman (Carle+Salo). O tu pozici 6.-7.beka bude mezi Mikkem, Leem a MABem boj asi celou sezonu.

Hedman se Salem jsou zatím famozní. Hedman defenzivně bez chyb a už začíná být difference i směrem dopředu. Salo se s Kubinou nedá srovnávat, velmi chytrý hráč, neskutečný přehled + z jeho střely těžíme jak před lety z Fosterovi.

Stamkos hrál první tři zápasy hovno, o víkendu se konečně začal probouzet ze zimního spánku. Zatím nás vždycky nastartoval Vinny (bitkou, golem...), kterého po letech poprvé neomezují ramena a je to znát. Márty standart, čekal jsem, že půjde s produkcí trošku dolů, ale zatím to tak nevypadá... Conacher super, na farmě čekají další cca 3 útočníci obdobných kvalit. Letos hrajeme defakto bez 3.linky, ale grindeři Thompson, Hall, Crombeen odvádí dobrou práci, BJ není totální dřevo, dobře bruslí a je využitelný i na oslabení. Pouliot slabota, ale furt je to 10x lepší jak Shannon.

Lindback proti Ottawě a včera proti Phille pustil jeden softie, ale jinak chytá famozně, konečně máme golmana...

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

135

Re: Tampa Bay

já snad začnu sledovat Tampu..ta aspoň dává góly smile