Re: Tampa Bay
Takže dnes už bude win?
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Tampa Bay
Takže dnes už bude win?
Bolts goalie Ben Bishop has 23 wins. In 22 of them, he's allowed two or fewer goals. Filthy, cheap and stingy, & those are all compliments.
Hedman má back-to-back 0+3 zápas... letos už má určitě Norris parametry. At Marts shnije v pekle. Na každého zmrda jednou dojde.
Stamkos out, MSL už pofrčí na OH. No vida.
Stamkos už asi 4 dny naplno trénuje a ještě před 2 dny si myslel, že dnes proti Torontu nastoupí. Strašný obrat událostí. X-rays včera mimojiné scanovali i část kosti, kterou předtím nescanovali a výsledek nebyl dobrej. Stamkos udělal vše, co se udělat dalo a stejně to nestačilo... Potřeboval asi už jen týden nebo dva. Velká škoda. V 19ti mu to uniklo kvůli špatné defenzívě a nevyzrálosti, nyní kvůli zranění.
Za Mártyho jsem rád, je za něj rád i Stamkos, pro něj menší satisfakce, že za něj jede právě Márty, jeho velký kamarád a učitel. Márty už je v podstatě 'near lock' do HHOF, pokud by Kanada vyhrála zlato, měl by to už jisté. Jeho poslední šance na olympijské zlato. A já mám jasno, komu fandím.
Je mi jedno kdo to vyhraje, ale hlavně ať to není nejtupější národ na světě Rusko....
Je mi jedno kdo to vyhraje, ale hlavně ať to není Finsko nebo Česko....
Když to vsadíš za 10.000 Kč, máš 1.200 Kč výhru. Což jde.
za to bych ani nesundal nohu z postele
Tommy v klidu, že seš to ty, tak to Suomi vyhraje
Suomi asi bez Koivua i Filppuly.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Tampa Bay