196

Re: Tampa Bay

Další zbytečně ztracené body. Dostat 6 minut před koncem takový gol můžeme opravdu jen my. Martin byl na konci střídání, kolem něj nikdo, ale stejně si bez problémů vjede do pásma a vystřelí... Hrajeme solidně, můžeme bodovat každý zápas, ale Cooper by potřeboval aspon měsíční kemp, aby vyladil všechny detaily. Boucher se měl pakovat o měsíc dříve a byl klid.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

197

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

198

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

199

Re: Tampa Bay

Tak ako dopadol draft z pohľadu Tampy? Samí útočníci a jeden brankár. A Drouin ti vyšiel, asi budes spokojný. big_smile

The harder the battle, the sweeter the victory.

200

Re: Tampa Bay

Na TB jsem zvědavý, neb přišla o VL a těžko někdo zásadní dojde. A ti mladíci, že by TB táhli, to se mi nezdá.

201

Re: Tampa Bay

Vyjádřím se az po návratu z Floridy.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

202

Re: Tampa Bay

Tampa je těsně pod stropem, ještě přijdou změny.

203

Re: Tampa Bay

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

204 (edited by steiner 27.7.2013 17:36:06)

Re: Tampa Bay

Kisine, ty blbosti, co píšeš o Češích a Čechách, se už začínají zajídat a je evidentní, že jsi dost mimo v tomto.

Já nevím jak ty, ale já kdykoli jsem v Česku něco od někoho potřeboval, tak každý ochotně pomohl. Já sice vím, kam míříš, neb jsem v USA byl a Amíci jsou hodně pohostinní, ale někdy mám pocit, že jsi až moc zaslepený. Opět to přičtu tvému nízkému věku a už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Jinak ten váš kádr je dost bída na to, že utrácíte do stropu. A tah s vyplacením VL byla blbost. Vyhodit oknem 6,5 mega, aby mohl za 5 mega dojít Filppula, to je dle mého blbost. Jediná přednost Fina je, že je mladší a levnější. Nenapadá mě ale nic, v čem je lepší než VL. Navíc jste ani nijak extra nepomohli stropu, 2,7 mega, to nic není...a stojí vás to 6,5 mega ročně. Jinými slovy, za 6,5 mega jste si koupili 2,7 ze stropu a zhoršili jste se co do kvality kádru.

Jsem třeba zvědav na vaše gólmany, jak budou šlapat.

Re: Tampa Bay

BTW, takové perlička pro ostatní...Tampa ještě platí Prospala. smile A bude i příští rok. A to tam naposledy hrál v sezóně 2008/2009. smile

206 (edited by kisin 27.7.2013 17:48:28)

Re: Tampa Bay

Jsem mimo, ale nic jsi do placu nedal. Češi jsou dementi, politici se nám smějí do ksichtu, necháme si srát na hlavu od cigánů, kteří tady tomu budou snad za chvilu šéfovat. 90% lidí krade. Bolševici se vrací, platy jdou neustále dolů a ceny nahoru. Zminovat fakt, že je tady hovno co dělat, snad ani nemá význam. Chápu tě, ty asi nemáš jinou volbu než zde zůstat, ale mladej člověk nedement chce co nejdříve vypadnout.

Filppula lépe brání a více se hodí do systému, který chce Cooper praktikovat. Mění se tvář organizace, Vinnyho linka se často dostávala do problémů, Flip by to měl zavřít. Lecavalier měl smlouvu do 50ti, v tom byl zásadní problém. Ohlund se hodí na IR a kdybychom se potencionálně zbavili Malonea, měli bychom volných přes 8 mega.

Golmanům moc nevěřím, negr asi zůstává a to je problém. Už se těším na Vasilevskiyho.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Tampa Bay

Jsi mladej a blbej. Asi jako já kdysi. Já mohl jít ven studovat, ale odmítl jsem to. Naštěstí. Měl jsem volbu VB či USA.

Jen se bavím nad tím, jak si lidé myslí, že politici jsou jinde jiní, a jak se tu máme nejhůř. To je zábavné. Platy rostou, to je fakt a ceny také rostou, jako všude jinde.

Ono, jet někam na dovču, je fajn, ale až se člověku někde něco stane, docení, jak je to u nás. Zrovna minulý týden se kolega vrátil z Řecka, kde boural a jeho žena měla něco s rukou. Byli rádi, že jsou u nás, neb zdravotnictví máme výborné. Další kolegyně má kámošku v USA, ale kvůli zákroků se zubama apod. jezdí k nám. A do třetice, kolega učí na MU v Brně, vykládal mi, jak se studenti jezdí otrkávat ven a jak na vše nadávají a mají pocit, že u nás je vše na hovno. Ti studenti jeli do Belgie, Nizozemí a VB. Po návratu oceňují, jak u nás fakulty fungují...

208 (edited by kisin 27.7.2013 18:16:03)

Re: Tampa Bay

Takových příběhů ti můžu dát několik i z opačné strany. Mně je to fuk, vím, co chci, snad už tady dlouho nebudu nebo bych se z toho tady asi zbláznil. Částečně zdravotnictví, částečně jídlo (svíčková apod, né potraviny, ty jsou tak o 2 třídy za USA) a holky, tři faktory, které dokůžu ocenit a tím to končí. Pro mě seš blbej ty, žes to tenkrát odmítl.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

209 (edited by steiner 27.7.2013 18:22:16)

Re: Tampa Bay

Ono je třeba si uvědomit, co člověk chce. Já se rozhodl žít doma, neb český jazyk, česká země a domov, to je velká hodnota. Nechtěl bych mluvit celý život anglicky. To je na prd. A začínat někde jinde není lehké.

Ani si neuvědomuješ, jak moc jsi český, nesnesitelně český. To tvoje neustálé brblání a nadávání na vše naše. To je česká nemoc. Většina toho, co Češi dělají, to je na velmi vysoké úrovni. A právě Američani jsou velmi pozitivní a nejsou to takové brblalové, to se mi tehdy na nich líbilo. Ruku v ruce s tím jde ale neupřímnost, neb oni jsou happy a v pohodě a pak si vezmou život anebo jdou k psychologovi...

Zamysli se třeba nad tím, jak je možné, že tu máme tolik výjimečných lidí, ačkoli jsme tak malá země. Asi tu musíme dělat něco dobře, nemyslíš? A že tu máme vzhledem k platům a naší minulosti velmi vysokou životní úroveň.

210 (edited by kisin 27.7.2013 18:39:24)

Re: Tampa Bay

Neboj se, já už dlouho brblat nebudu. Budu se tak akorát smát někde za hranicemi. Snad to ještě stihnu, než to tady zas Bolševici zavřou.

Nemá to cenu řešit, at si každej udělá obrázek sám.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper