Re: Zajímavosti
Kvík je přeceňovanej, na trůnu měl být král Henrik!!
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Zajímavosti
Kvík je přeceňovanej, na trůnu měl být král Henrik!!
Jenže Quick dotáhl tým ke SC, což Lundqvist zatím nedokázal.
tak Kvík to sám rozhodně nedokázal.....když před sebou nemáš alespoň trochu šlapající stroj, tak si můžeš ptáka urvat a je to k ničemu. Ale že to povídám zrovna tobě....stejně mě jen pošťuchuješ
myslím, že v těchto hádkách začínám vidět smysl názoru o nesmyslnosti individuálních ocenění v NHL.
Anderson, Holtby a zejména Kari velmi nízko. Smith 6. a Niemi 8., to určitě
Price lepší jak Kari? No to sem se zase pobavil jednou
Taky mi přišlo, že Kari je nějak dole. Navíc pro Tommyho to musela bejt rána, mít dva finy hned nahoře A jak napsal Kvík, tak mi to evokovalo naše morče
Ono je to ale těžké. Ti gólmani kolikrát zazáří a pak mají pauzu. Viz třeba MAF a jeho výkony kdysi a dnes. A to samé Smith či Niemi. Stabilní výkonnost má jen prá z nich.
A Kari zatím nedokázal dotáhnout tým do playoff, v playoff hrál navíc jen jednou a kolikrát v důležitých zápasech je průměrný. Musí se naučit zvládat poslední týdny sezóny. A taky musí být zdravý, což asi hraje také svoji roli.
Toronto dneska podepsalo Frasera, takže je zase o něco jasněji. Kadri a Franson zbývají a mají jen 4,9 a navíc potřebují nějaký prostor na zranění, atd. Takže TML budou muset něco vymyslet.
Král Henrik dlouhodobě prokazuje špičkovou výkonnost, být v jiném mančaftu, leští už doma poháry. IMHO není v lize spolehlivějšího držáka... Finský čučky neřeším, ty jsou rybí krev
Fini mají obecně dobrý gólmany...
Já ti dám finský čučky už Finská brankářská škola patří k nejlepším na světě a nejde jen o Kariho.... A celkem už mě ta tvoje averze vůči finům docela deptá.. Já třeba mám Finy hodně rád a ani proti těm tvým švédům nic nemám a dokážu ty hráče ocenit, ale ty na každého fina opravdu jen nadáváš nebo mi to tak aspoň příjde. Jako opravdu zrovna brankáře z Finska snad respektuji nejvíce ze všech ostatních.
Wow, Shepp se rozepsal
Ale ne kvůli Hvězdám, ale kvůli Finům.
Diskuze Dallas-Stars.cz → NHL → Zajímavosti