Topic: Návrhy na vylepšení
Co třeba do menu "Tým" přidal k Vedení, Zranění, Soupiska ještě Prospecty ? a ještě třeba do Historie přidal historii Draftu ?
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Stránky Dallas Stars cz → Návrhy na vylepšení
Co třeba do menu "Tým" přidal k Vedení, Zranění, Soupiska ještě Prospecty ? a ještě třeba do Historie přidal historii Draftu ?
Klidně, pokud to někdo napíše, přidat to tam je to nejmenší
Mladé hráče můžeme přidat nějakým způsobem do soupisky...třeba to nazvat hráči v systému. Nedělal bych kvůli tomu další odkaz.
hoj kluci. Ještě než Jarda hrál za Philu tak jsem byl členem Philly. Holt s Jardou jsem zase přešel o kousek dál na západ. Píšu ohledně nějakého vylepšení. Stránky Phiily se za dobu jednoho roku velice moc vylepšily a jsou hezky přehledné, viz. :http://philadelphiaflyers.cz/ ,,. Je možné, pokud je to teda v nějakých silách udělat něco podobného ? Statistiky, soupisky, zápasy, kalendář. Vím, že je to náročné, ale je to návrh..
Čau, řeknu to takhle, všechno je možný nejsem sice žádnej extra programátor nebo webdesigner, ale něco zvládnu, web mají moc hezkej, to se musí nechat.. ale tak můžem použít jen nějáký nápady, co mají a zakomponovat to do webu, to by určitě šlo, ale musí to schválit ti, co jsou tady "hlavní"
určitě se mi líbí, že je Phila i na twitteru atd. to bych asi v nejbližší době taky zavedl, ale až po tom, co se dodělají důležitější věci a kalendář určitě není problém stejně tak jako hodit tam link na highlighty ze zápasů
akorát nevím, kam by se to na stránku hodilo..
Napadlo nas s kenjim par napadu na vylepseni stranek
Sestava a Vedeni by se dalo do jednoho odkazu, ktery by se pojmenoval Team a udelal ty polozky v nem by se udelali jakoby vyjizdeci a dalo by se tam treba pridat polozky Platu, Hracu v Systemu treba i zraneni a prestupy.
Jestli ma nekdo jeste nejaky napad tak sem snim
No, mě psal kenji ohledně starších stránek, který jsou nahrátý na FTP nebo v bloxxy. Jsou to normálně statický stránky. Momentálně je nemáme nijak provázaný s novejma stránkama a to je škoda. Je tam spousta informací. Chtělo by to nějakým způsobem to propojit, ale nevím jak.
Meky: To propojit nepůjde, jediná možnost je stáhnout všechen obsah a naskládat ho na tento web.. ale to myslím nebude problém, to během tejdne klidně zvládnu
To jako myslíš vážně, že bys to dokázal dostat do wordpressu? to jsou stovky článků!
Jako komplet? Tak není problém, protože když tomu budu věnovat celej den.. jen jestli je u každýho člínku datum, do wordpressu se to pak vloží hned
..na druhou stranu, bude to vůbec někdo číst ty staré články? Mol by se udělat jen výběr a ty by se pak převedly..
ty starší články mají zaindexované vyhledavače a lidi přes ně chodí přímo na ty stránky, divil by ses kolik je to návštěv...
mě napadá, jestli máme v patičce wordpressu kód pro toplist, navrcholu a google analytics
a ještě jedna věc, na starých stránkách má většina hráčů svou stránku s vizitkou, to by chtělo taky nějak dostat do novýho systému.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Stránky Dallas Stars cz → Návrhy na vylepšení