Re: Jaromír Jágr
Škoda, že neplatí to přerozdělení divizí, hráli bychom dříve a byli bychom i častěji v TV.
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr
Škoda, že neplatí to přerozdělení divizí, hráli bychom dříve a byli bychom i častěji v TV.
Pokud jsem něco nepřehlédl, tak ty dřívější zápasy jsou tam jen prakticky tři: v únoru s Calgary od 21.00 SEČ, v březnu se St. Louis také od 21.00 SEČ a v dubnu se San José od 22.00 SEČ. Plus na konci března s Los Angeles od půlnoci SEČ.
Na nhl.cz můžeme hlasovat "Kolik bodů zaznamená Jaromír Jágr ve zkrácené sezóně NHL"?
1. udrží si průměr bod na zápas
2. udělá mezi 20-30 body
3. v náročné Pacifické divizi se mu bude bodovat těžko
GG o JJ :-)
I’ll tell you the most impressive part is with 30-some seconds left, as I was waiting for the line change, he tapped me on the shoulder and said, ‘Make sure we have two centers out there.’ He could have gone for a third (goal) with an empty net, but that wasn’t his mindset; his mindset was get the points.”
Všiml jsem si toho. Neb tam namísto Jágra šel Fiddler. GG se od Jardy učí..to je škola.
třeba jen kouč potřeboval ujištění, že to Jarouš nebude brát osobně, když mu takovou krásnou příležitost nedá – a dostal ho.
Ta GG asi ještě neví, že Jarouš a bránění, že to nejde až tak k sobě.
Tak Luc určitě padne, ale otázka je jestli dokáže předskočit i Maria
Kdyby Jágr nebyl vůl, mohl být úplně někde jinde a ne se teď přetahovat s Teemu.
To je pravda a obranáře z něj už neudělá.
Podle mě je to Jágrovi už dneska celkem jedno. Tohle honil když byl mladej. Viz konec špílu proti Phoenixu.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr