Re: Jaromír Jágr
Tak Jarda je hlavně na PP
You are not logged in. Please login or register.
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr
Tak Jarda je hlavně na PP
Já od něj vůbec nic nečekám, takže mě může jen překvapit
Dallas jej určitě nebral jako playera, který bude lídr, ale spíš jako vůdce do kabiny a jako příklad pro mladé, jako minulou sezonu tak i letošní a možná i další může jen překvapit, ... myslím že hokej pořád umí a klidně řeknu, že i nyní je to náš nejlepší hráč v NHL, i ve zkrácené sezoně když bude zdravý, udělá odhadem 40bodů a tvrdím že bude do 30.místa celkově v bodování,
Tak Stars mu nedali balík, aby dělal vůdce v kabině, to navíc Jarda ani neumí. Spíš bych to viděl tak, že mu dají dva mladý kluky, kteří to za něj trochu vodbruslí a Jarda je bude umět uvolnit. Navíc na malým kluzišti toho bruslení nebude toliko. Jágr bude muset být vidět a mít body, o tom jeho angažmá je a já si myslím že se mu to i povede.
Jestli by to měl být náš nejlepší hráč, tak jsme v řiti. Benn musí být mnohem lepší. To samé Eriksson a další.
Jj přesně tak. Prostě půjde jen o to, aby on nějak strhnul ty hráče hlavně k lepším výkonům.
no, uvidíme:)), pokud se nezraní, tak to dá, věřím tomu
Kdy naposledy se bylo tolik lidí kouknout na treninku?
Mě ten Jágr v tom dallaským dresu nějak pořád nesedí
no kam príde Jágr, tak sú na neho zvedavý... aj ja som.. veľmi sa teším na zápasy, aj na to ,že ich bude veľa v tv konečne..
Diskuze Dallas-Stars.cz → Dallas Stars → Jaromír Jágr