Re: Jaromír Jágr

V takévé lajně by to jinak muselo jít mnohem lépe, Jágr jede i vzhledem k jeho současným schopnostem tak na 60%

Re: Jaromír Jágr

bych se ksichtil taky, když Benn hraje jak tragéd. Není schopnej mu nahrát. To už by Roussel. Ve Phile to byla parádička. No nevím zda mu zezačátku šla souhra s Hartnelem. Ten se rozjel po 15-ti zápaech, do té doby byl tragickej. S Cloudy byl sehrátej od začátku suprově. Prostě Džegr musí mít při sobě spoluhráče co mu sedí. Je ostuda že on ve svých letech hraje na takpvý úrovni.

Re: Jaromír Jágr

na NHL.CZ to řekl úplně jasně : „Hraju odlišný styl, než na co byl asi zvyklý,“ pokračoval hráč s číslem 68. „V mém věku je pro mě těžké se měnit. Nemůžu nahazovat puky a pak pro ně lítat. Na to nejsem dost rychlý. Takže radši puky držím. Musí se, aspoň trošku, přizpůsobit. Chápu, že to není jeho styl, ale až dosud odvádí dobrou práci.“
  To nahazování puků je neštěstí. Pak se na to nedá dívat )))

139

Re: Jaromír Jágr

jj já ho chápu, to nahazování mě taky štve je to hrůza.

140

Re: Jaromír Jágr

Já si nemyslím že by si neseděli lidsky, to jsou kraviny. Stars mají dobrou partu v kabině, nejsou to žádní namistrovaní frajírci. Tenkrát když přišel do kabiny namistrovanej Avery tak nezapadl, protože ti naši hráči sou normální chlapíci. Taky jsem viděl video, jak se spolu Jágr s Bennem rozcvičují, komunikují spolu.

Benn byl zvyklej hrát s Eriksonnem já na bráchu, brácha na mě. Hotový akce uklízel Ryder (nebo někdo jinej) do kasy. V tomhle je problém, oni k sobě potřebují zakončovatele, střelce. Jaromír je playmaker. Navíc je problém v tom, že Jamie je odjakživa křídlo, tudíž je zvyklej hrát okolo mantinelů a ze začátku se tam s Jardou dost pletli, ale to se zlepšilo.

Ideální řešení by samozřejmě bylo dát k němu Roye, jenže GG to zatím neudělal a zřejmě hned tak neudělá. Oni jsou totiž (Jágr+Benn)  natolik kvalitní, že i přestože si nerozumí nějaký body dycky udělají. Podle mě vedení věří, že je to pro Benna dobrá škola. Je mladej kluk a chtějí z něj dostat ještě víc a hra s Jágrem jsou cenný zkušenosti. Roy se nic učit nepotřebuje, ten už má skoro 30, ten tu dalších 10 let nebude. Mě by se k nim ohromně líbil Cole (Cole - Roy - Jágr), to by myslím fungovalo parádně.

Uvidíme jak to bude vypadat, když se vrátí Ray Whitney.

To že to byla ve Phildě parádička je taky hovadina, takový řeči mě pěkně štvou. Proč teda po novým roce šly jeho výkony dolů, když tam hrál s takovejma borcema? Proč vylítli ve druhým kole jak papíroví čerti?

141

Re: Jaromír Jágr

Meky, souhlas.

Navíc Jarouš se v úvodu sezóny z branek radoval. Osobně si myslím, že s Bennem by to bylo lepší, kdyby hráli Benn-Roy-Jágr.

Kluci mají za sebou přes 20 zápasů, z toho asi 17 spolu? K tomu žádný kemp, sehraní být ani nemohou.

Jágr sice říká, že nahazování není nic pro nej, ale tohle hrají další naše linky, ale ne ta první. Takže kritika jejich lajny to taky není. Navíc taky říká, že nemůžeme hrát nahoru dolů, když na to nemáme hráče, že musíme hrát tento účelný styl, který sice není ke koukání, ale vede k cíli.

Takže těžko říct.

Re: Jaromír Jágr

máš pravdu že Cole - Roy - Jágr by bylo lepší řešení. To zda si seděj a neseděj v kabině mě tak nesejří. Já chc vidět jak si budou sedět na ledě. Sleduji ted Boston s Philou a tak to má vypadat. Krásný nahrávky na křídla , dozadu a střelba. Prsotě nepochopím to, že Džegr nebo někdo jinej jede na bránu a místo toho aby si nahráli, tak to někdo nastřelí doředu na manták. Pak si všimněte jak reaguje JARIN na to nastřelování. Sám hraji hokej sice na okresní úrovni a když místo toho , aby mě spoluhráč nahrál a místo toho puk nastřelí a já  to musím dojíždět k mantáku tak mě jebne. Pošlu ho akorát tak dopr.... . To mě prostě vadí. Nahrávat, nahrávat a né jen slepě nastřelovat. Škoda, že se musím pořád opakovat. dejv

143

Re: Jaromír Jágr

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Jaromír Jágr

Nenapadlo? Proto k nám Jágr došel.  I když nemusí spolu hrát v jedné lajně. Učí se od něj, i když hrají v jiných formacích. I když nejvíc se učí, když poslu hrají, to je jasné.

145

Re: Jaromír Jágr

není to třeba zase nějaká ironie?? big_smile big_smile

146

Re: Jaromír Jágr

147

Re: Jaromír Jágr

to je už skoro utopie wink

148

Re: Jaromír Jágr

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

149

Re: Jaromír Jágr

no ví někdo, co vedení vlastně deklaruje? Jako jakou cestou vlastně jdeme? Já to ze skládání kádru moc nepoznám...nepřijde mi, že bychom budovali mančaft s vědomím, že jeho chvíle přijde do 2-3 let, např. jako Chicago apod. Je to takové divné lepení, divné pohyby dovnitř a ven....asi jako když se panic hrabe ve vagíně a sám se diví co nahmatá...

Re: Jaromír Jágr

Ty d'áble!Já už si nepamatuju jaké pocity jsem měl,když jsem se jako panic hrabal ve vagíně....Snad jen,aby nesmrděla po rybičkách,páč to má chlap hned vzít nohy na ramena...