31

(160 replies, posted in NHL)

Nechápu proč hroznou hru Girardiho a Staal Vigneault ignoruje. Nevěřím, že to nevidí. Proti Floridě měl Girardi se Staalem nejvyšší TOI - nepočítaje McDonagha. A to Rangers hráli jediné oslabení a na přesilovku ani jeden nechodí. Prostě to nechápu.

32

(160 replies, posted in NHL)

Hockey News ranks prospects: 28th Devils, LA is 29th, NYR 30th in NHL. Těším se na zářivou budoucnost. :x.

33

(726 replies, posted in NHL)

34

(160 replies, posted in NHL)

35

(160 replies, posted in NHL)

Dobře napsáno.
Jinak do dnešního zápasu proti Buffalu má Miller nastoupit ve 4. řadě! Mazec.

36

(794 replies, posted in NHL)

Krásný příběh. Pěkný spojovací můstek v rodové linii Nylanderů vytvořil Laich. (Pro Laicha vrcholný úspěch v jeho kariéře x) ).

37

(160 replies, posted in NHL)

Škoda, že naposledy hrál v play-off 7 let zpět..

38

(160 replies, posted in NHL)

že to zatím se Staalem nemyslí Vigneault až tak vážně dokazuje i to, že prozatím hraje až třetího centra, právě za Stepanem a Brassardem. Na ledě dostává Eric Staal okolo 14 minut. Může se to samozřejmě změnit, ale zatím není brán za elitního centra týmu ani omylem.

39

(160 replies, posted in NHL)

Celkem souhlasím. Někde jsem četl (nevzpomenu si už na zdroj) názor experta nebo dokonce někoho kdo vidí víc do klubu, že je to, jak konečně píšeš, opravdu jedna z posledních šancí NYR na SC. Proto právě ten Staal. Pokud se SC neudělá, což asi ne, (i když jako fanoušek samozřejmě doufám, že se všechno sejde tak, že to zázračně vyjde), tak má nastat nějaká menší revoluce. Rsp. obměna kádru. Je možné, že Nash půjde pryč výměnou právě za prospekty a drafty. Možná přijde i nějaký pokus zázračně se zbavit Staala. Uvidíme, může to být zajímavé léto. Tak či onak se dá ten propad výkonnosti čekat. Snad ale nebude tak výrazný, že by nebylo play-off.

Některé tahy taky nechápu. Ten Glass musí Vigneaulta kouřit. Protože už druhým rokem nehraje nic a pořád je v sestavě. Tam už dávno měl hrát druhým rokem někdo mladší. Na Vigneaulta mám obecně celkem dost rozporuplné názory. V něčem se mi jeho práce líbí..v něčem ne. Třeba přesilovky hrajou Rangers už dva roky nedobře. S tím by měl něco dělat. Protěžování některých hráčů je taky protivné.

40

(1 replies, posted in NHL)

Defensemen
Radko Gudas, Philadelphia Flyers
Michal Kempny, Avangard Omsk (KHL)
Roman Polak, San Jose Sharks
Andrej Sustr, Tampa Bay Lightning


to vidím na velký průser.....x)

41

(160 replies, posted in NHL)

Mám k tomu celkem neutrální postoj. To znamená, že z něj neskáču nadšením, ani nejsem extra nespokojený. Mohlo to dopadnout i hůře. Staala vnímám jako už celkem vyčpělého útočníka, od kterého ale moc nevím co čekat, protože změna prostředí a kvalitnější spoluhráči ho můžou ve výkonnosti trochu posunout vejš. Je zkušený, je to lídr něco už v play-off odehrál, i když ne zrovna moc…Asi ten tým zlepší, ale velké věci od něj nečekám. Cena nebyla malá, ale jsem rád, že nepadla jednička draftu. Uvidíme. Navíc netuším, jestli si ho vedení bude chtít nechat a po sezoně pustí Nashe, nebo přišel vyloženě jen do konce sezony. Asi rozhodnou právě výkony v play-off, těch dvou.

V play-off vidím šance Rangers jako nejslabší za poslední tři roky.  Což je možná i dobře : ) Výkony nejsou špatné, ale letos je v lize dost lepších týmů. Naši brankáři chytají dobře, útok má kvalitu, obrana pracuje teď celkem slušně, momentálně to nevypadá zle. Přesilovka je ale slabá, což mě sere. Spíš bych to řekl tak, že před náma vidím v předpokladech: Washington, Pittsburgh a Tampu - i když ty poslední dva týmy nevnímám jako výrazně lepší. Západ neřeším.

42

(160 replies, posted in NHL)

big_smile  ..komediant(i)

43

(794 replies, posted in NHL)

Pro Philadelphii je Gostisbehere celkem dar z nebes. Celá jejich obrana stála letos za prd. Až na relativně schopného Michaela Del Zotta (ten by ale v jiném týmu hrál tak max ve druhém páru), tam nebyl nikdo. Streit šel výrazně dolů - což se celkem čekalo. Medvedev moc nenaplnil očekávání a o zbytku je zbytečné se bavit. A pak "vyhrabali" nějakého kloučka Gostisbehereho...a ten hraje jak hraje...jedna z top story letošní sezony...

44

(726 replies, posted in NHL)

Yzerman pekelně riskuje se Stamkosem...jestli ho někdo nakonec  získá zadarmo, tak si bude pěkně mnout ruce...

45

(794 replies, posted in NHL)