106

(20 replies, posted in Dallas Stars)

psát něco po kisinovi je stejný, jako skočit na ťopku, ze který před chvílí slezl černoch s kládou jako borovice sad

ovšem v zásadě souhlasím, snad jen s výjimkou Eavese, který odvádí super práci. Nechal bych si ho. Jakopako bych vykopnul, stejně tak se zbavil Lehtonena. Už je tady dlouho a kýženej efekt žádnej. Výkyvy jsou značný. Když už pro nic, bylo by to oživení.

107

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

já zase nevím, co by měl vlastně dělat....s gólmany se asi nic dít nebude, dopředu nic a do obrany chce vzít koho? Takže vlastně nic nečekám.

108

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

tak černý v Texasu těžký to maj tongue

109

(268 replies, posted in Dallas Stars)

kisin: já to všechno beru s malou poznámkou o srovnávání útoků dnes a před 4 lety. Souhlasím, že to nebyla žádná top sláva, aby na tehdejší roky, to taky nebyl průser. Ale o tom to není.
Jsem si vědom i toho, že stvořit PO kádr není jednoduchý a trvá to. Ale prostě mě serou takový ty agitační kecy typu "setrvejte v naději soudruzi, naše cesta je správná, nenechme si ji rozvrátit, už zítra to bude lepší a lepší"... To se tady dočítám pomalu každou sezónu. Jestli je ten směr správný, musí to nést prokazatelné znaky zlepšení, alespoň dílčího.
Nám se zlepší jedna část, ale obratem jde do prdele druhá. Srovnáme tu druhou a rozsype se třetí... A já jsem už netrpělivý. Jasně, můj problém.

110

(268 replies, posted in Dallas Stars)

copak, dochází ti argumenty na obhajobu "správné cesty"? Letos jsme už měli (po kolikáté už) být jasný adept na PO, možná dokonce černým koněm. A co se stalo? Zase nic. Zase je to marnost, zase to ještě není ono. Každou sezónu je to něco jiného, jednou útok, pak zase obrana, jindy pro změnu brankáři, co je stejné, to je zklamání. Ale asi to nevadí, protože přece jdeme správným směrem.
Jsem fanda a mohu si dovolit být nespokojený a netrpělívý. Mám k tomu důvod. Ty ho možná nevidíš, já ano. Už se dost dlouho plácáme v "ničem" a tak nechápu, proč bych se měl pořád držet nějaké optimistické správné cesty.

111

(268 replies, posted in Dallas Stars)

ta cesta správným směrem se zatím teda zdá spíš slepou uličkou. Tyhle kecy posloucháme už roky a zatím jen jedno náhodný PO. Já teda nevím.

taky pátrám o co jde...

113

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

mokrý sny jsou bezva.....ale kde jim je konec. Zlatá puberta. tongue

114

(906 replies, posted in Dallas Stars)

mňamka ;o) KL prej začíná mít noční můry tongue

115

(726 replies, posted in NHL)

von je boží, tohle bylo lahůdkový

116

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

paradoxni by pak bylo, kdy by Campbel zaril a Mrazka jsme dokurvili smile

117

(806 replies, posted in Dallas Stars)

hele, Shepparde, já ti nevím, ale čtu, že to je vlastně chyba všech a všeho možného jen ne Lehtonena....ostatní gólmani na něj netlačí, trenéři jsou k ničemu, hráči před ním mu schovávají puk (s nadsázkou). Neměl by se opravdu velkej gólman s tímhle poprat sám a umět se motivovat k výkonům, místo toho, aby to za něj dělali jiní?

118

(806 replies, posted in Dallas Stars)

objevujete Ameriku, u jejíž břehů já již dávno kotvím tongue

119

(806 replies, posted in Dallas Stars)

dost slušný.... palec nahoru

120

(906 replies, posted in Dallas Stars)

bral bych ho.....