46

(27 replies, posted in Dallas Stars)

to je bída tohle sad další prohra  4 : 1 u predátorů.

47

(27 replies, posted in Dallas Stars)

48

(27 replies, posted in Dallas Stars)

49

(27 replies, posted in Dallas Stars)

5 : 0

měl jsem cca před měsícem "vidinu" ve snu ,že jsme vyhráli v Minnesotě 5:0 , občas se mi stávaj tyhle věci smile ,ale jinak jsem normalní slibuju smile
tak jsem si říkal,že si to musím zapamatovat a pak vsadit přesnej výsledek.....no nebyl čas v práci to řešit,tak aspon uvidím,jestli to byl nesmysl,nebo na tom bylo něco pravdy.

50

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Tak Whitneymu se dařilo ,až ted tuhle sezonu se uplně propadl a bude to mít na svědomí asi celá ta reorganizace a asi prostě nehraje to co mohl předtím a s kým to hrál, nebo netuším ten jeho velkej propad v golech a celkovém přínosu týmu.
Legendy můžou bejt dobrý,ale ne pod smlouvou na 5,5M a ještě dva roky po sobě....

Tak jsem ted po šichtě konečně koukl na sestřich ze zápasu a z toho co jsem měl možnost vidět,to vypadalo , že za první 2 třetiny jsme nějakej ten gol klidně dát mohli....opět se ukázalo ,že Seguin je asi možná jedinej v týmu,co má hokejovou myšlenku a umí to golově rozdávat ty puky .... nedovedu si představit,kdyby se zranil nebo něco podobného,,,, nakonec jsme dostali smolnej gol 4 sekundy před koncem druhý části.....vyrovnávačka byla celkem vtipná , jak se i Cole tvářil v moment té teče o které neměl ani tušení :) vtipný no a v závěru to mohl Goligovski srovnat ,šance tam byla,nebo to mohl Chiasson tečnout, nestalo se.

Jsem tu chvíli,takže Vás ještě nemám moc pročíhnutý,ale všiml jsem si,že jste ve směs dospěle a velmi věcně reagující s velkým přehledem, takže budu se svými názory hodně opatrnej ,ale jen tak se lehce zeptám : hodně se tu spekuluje kdo by neměl nebo mohl "jít" a zminujete i Fiddlera ,tohle jmeno mě jediné zaráží , považuju ho za takového dříče - černá práce ,ale podle mě týmovej hráč ,tak mě zajímá v čem Vám zrovna on vadí.
Já osobně bych vyměnil komplet celou obranu,kdyby byla ta možnost to udělat , už několik let v kuse nemáme obranu a hráči typu Rome , Gonchar atd to nezmění z mého pohledu a je to vidět každý zápas , z mého pohledu vnímání posledních sezon máme jen jednoho beka,který stojí za něco a ten má ted zlomenou nohu ,ale kdykoli jsem viděl Robidase at už v zápase nebo v sestřihu,tak tam bylo nasazení-obětavost ,což u ostatních uplně chybí ....... jedinej kdo by mohl časem dorůst do solidního beka je Dillon a pár zápasech jsem si všiml toho Connautona,nebo jak je to jmeno, i přes chyby,které měl tam byla videt snaha .......u ostatních je to z mého pohledu utopie a to i v případech,kdy se týmu daří,tak se mi ti hráči nelíbí , kopyto Oleksiak snad už zustane dlouho na farmě , seniory ve výslužbě Roma a Gončara nekomentuju , brácha kapitána tam je spíš proto ,že to je prostě brácha (asi) a Daley ač mě to u něj mrzí mi přijde,že stagnuje, před pár lety jsem si o něm myslel,že to bude top bek Dallasu,kterej povede defenzívu ,ale přijde mi ,že to táhne přesně na druhou stranu z průměru až pod průměr- no a Goligoski ? v Pens válej 3 Dallasáci,kteří to mohli kroutit u nás, a pan Goli by si ten svůj průměr prostě kroutil někde jinde , pokud se nepletu,tak přicházel jako top bek ,kterej to tu dá do kupy za Niskanena a Neala = hodně špatnej trejd......z toho celého mi celkově už pár sezon vychází fakt,že náš tým má díky velkému štestí luxusního golmana, každou sezonu prakticky nulovou obranu a každou sezonu celkem zajímavej utok ,ale to prostě nestačí ani na playoff,když jeden článek týmu je prakticky na dně.
To mě vrací k té původní otázce o Fiddlerovi,že mi prostě nepřijde přímo akutní řešit jeho pozici .....ale jak jsem psal,je to čistě můj suběktivní názor , nemám možnost (čas) sledovat po nocích celé zápasy ,ale myslím si,že ty sestřihy dost solidně dokážou popsat a ukázat co se v zápase dělo.

btw - ještě k tomu mám dodatek s otázkou co mě zajímá a Vy to určitě budete vědet - jedná se o Erikssona , vspoměl jsem si na to právě v tomhle zápase, proč na něj Dallaský publikum bučí ? poslední 2 sezony,když ještě hrál u nás tak na něj taky bučeli,když dal gol....bohužel nelítám po netu ,abych si to někde vyčetl na americkejch stránkách,takže to do ted nevím :)

52

(906 replies, posted in Dallas Stars)

0 : 3

Hattrick Seguin.

54

(806 replies, posted in Dallas Stars)

55

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

57

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

proč toho Morina nezkoušej taky nahoře v týmu?

4.minuty před koncem zápasu jsme vedli  2:1 ,aby jsme nakonec  2:4 prohráli.
Druhej smolnej závěr v řadě a deka pokračuje.

Tak Richards nakonec gol nedal,ale aspon se podílel na naší prohře dvěmi asistencemi a byl druhá hvězda zápasu sad ......takže jedeme domu s totalně prázdnou.

ted doma odveta s islanders,tak snad se to konečně zlomí.

Tak jsem si ted skoukl sestřih a ten Ryderuv gol - stál tam celou dobu uplně sám,jak kdyby byl neviditelnej.....Ničuškin 3 metry od něho a taky stojí a nehejbe se,počká až dá Ryder gol a popojede...tam vidím chyby,špatné bránění utočníků....měli by zapojit mezi asistenty Lehtinena ,aby je to naučil. smile

btw - dneska Ryder - takže můžu s klidem vyrazit do tipáče a seknout vejplatu na Richardse smile - na bejvalý Dallasáky je spoleh.