31

(906 replies, posted in Dallas Stars)

32

(268 replies, posted in Dallas Stars)

Klucí --- vy jste se mi tu skoro pohádali smile , to tu vidím prvně.....ještě Vás nemám evidentně uplně očekované smile
Jinak k tématu "Segedín" - ta skomolenina se mi moc líbí , kor když jsem z kuchařského řemesla smile  , jsem rád,že se mu nad míru  daří a stejně tak i plně chápu Tommyho pohled , že za Luiho ho to prostě nebere.
Měl jsem ještě horší vnitřní pocity,když tehdá vyměnili Langenbrunnera do NJ ,dostávalo mě až do takové situace,že jsem chtěl s celým fanděním Stars po těch letech seknout (tak jsem ho měl a mám rád) , on dokonce ani od nás nechtěl a byl z té výměny dost rozhozenej jsem tehdá četl někde - protiváha v tu dobu byl tuším Arnott a McKay a s Langenbrunnerem šel i Nieuwendyk a Grant Marshall ---- opravte mě jestli se pletu,ale myslím,že to tak bylo ......takže potom zpětně z pohledu výměna uplně špatná z naší strany a Arnott byl v mých očích celou dobu svého učinkování v našem týmu ten "nikdo" ,kterej kdyby dal 50 golu za sezonu,tak to se mnou ani nehne.
Takže tak nějak smile

34

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

spokojennost.

pecka zápas.....vyprodáno a hned to bylo znát v hukotu z hlediště........snad nám to vydrží co nejdýl.

38

(24 replies, posted in Dallas Stars)

Zdravím ,dá se to ještě někde skouknout? Rád bych si taky početl....díky smile

No pekně smile...tomu říkám krásné probuzení do volného dne smile

btw - já jsem věřil taky ve 2 body , i když až po nájezdech.

Tak snad to hráčům vrátí "zdravou" sebedůvěru na hokejky,ted se to hodí před těžkými domácími zápasy s pens,avalanche a Džegrem.....chtělo by to tu domácí serii dotáhnout ted a vyprodávat stadák,ať je na to i atmosfera.

Jinak jsem koukal,že Toronto ten zápas ve druhé třetině trochu vzdalo , nevraceli se,byli pomalý Pfaneuf propadal a Kadri to neustál ani psychicky....dobře My smile

40

(16 replies, posted in Dallas Stars)

2:3 po nájezdech  ( 2x Seguin - nájezd Jordie smile )

42

(27 replies, posted in Dallas Stars)

aha,tak jsem to tam přehlíd , díky..... no odhadl jsem to skoro přesně - tragedie.

43

(27 replies, posted in Dallas Stars)

dá se někde vyčíst,kolik tam bylo diváků? přijdou mi ty tribuny čím dál víc prořídlý.
Ale zas po delší době pěknej zápas z naší strany ne? Seguin má podle mě ted prostě smolíka, dneska to měl zase ložený na 2+1 ,jak jsem viděl z sestřihu , ono to tam zas začne padat.
Poprvé co ho znám mě potěšil pan bratr kapitána smile

44

(27 replies, posted in Dallas Stars)

jop...tak se povedlo a skoro jsem o gol trefil i výsledek 4:0 smile

Eakin dobrej zápas , gol a tyčka,ale jinak se vezeme,hlavně směrem zpátky.
Druhej gol jasně Goligoskiho, třetí gol jasně Gončara........jak už jsem to popisoval v té mé slohovce, dokud se něco rapidně nezmění v naší obraně ,tak ten tým bude v pasti i další sezony a můžeme mít trenera jakýho chcete,tihle beci na to prostě nemaj a mít nebudou ....dlouhodobá perspektiva  tedy zní : podrůměrný tým NHL bez ambicí na PO .
Už roky čekám,kdy se něco v té obraně změní a zatím se to mění naopak k ještě horšímu viz Gončar na 2 sezony za 11mega.
Pokud by momentální trener byl soudnej,tak už dávno v této situaci ordinuje utočníkům defensivní styl , nemám pocit,že by se naši utočníci nějak specialně soustředili na výpomoc obraně , která hoří naprosto neustále,....možná to Ruff nevidí a čeká na zázrak a nebo já mám blbý oči a usudky,.