1

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Rozhovor s Radkem Faksou

https://soundcloud.com/zden-k-ma-la/faksa-interview

2

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Krása, chci na být taky! smile

3

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Já jsem osobně pro změnu která proběhla, ačkoli jsem měl Bishopa až na 3. místě koho jsem chtěl. 1. Schneider, 2. Mrázek... V brankovišti potřebujeme nutně restart, fresh start, trochu vystužit obranu a myslím, že by to mohlo fungovat. Vidím to tak, že Kariho si vezme Vegas a vykoupíme Niemiho.

Když bude Bishop zdravý je to OK, umí hrát s hokejkou což je +, čísla má hezký,byl ve finále PO, finále ve Vezině proti tomu nemůže nikdo nic mít smile

4

(37 replies, posted in Dallas Stars)

5

(37 replies, posted in Dallas Stars)

O tomhle mluvil sam Hitch vcera na tiskovce. Rikal kazdy mluvi o minulosti, furt mi to podsouvaji ale ja neziju v minulosti. Vi ze je hokej jiny, pochytil spoustu noveho a chce to zkouset. Vyjadril se i ve stylu ze vi co tymu chybi a ze je pripraven tym znovu nakopnout.

6

(21 replies, posted in Dallas Stars)

Benn14 to hezky vystihl. DOufám, že se Nill poučil ze svých chyb

7

(21 replies, posted in Dallas Stars)

přesně tak, do března ještě trocha času na trejdy a možná se někomu někdo zraní, tak bude potřebovat záplatu. Ale to nepřeji nikdy nikomu.

8

(21 replies, posted in Dallas Stars)

9

(405 replies, posted in NHL)

Tak to běž big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

10

(148 replies, posted in Dallas Stars)

Kapitán Jamie Benn se teď hodně hledá, podle mě by měl trochu zjednodušit svoji hru, více přihrávek a přesných střel. Poslední dobou zkouší pořád tu svoji stahovačku 1v1 a vyjde mu to max 1x z 10 pokusů a jedenkrát z toho právě padl gól ale to je jedno. I PP prostě... Dal se možná čekat útlum po skvělé první polovině, kdy nás táhl nasbíral hodně pointů (28+31). Furt čekám že se vrátí do formy a doufám, že to přijde co nejdřív. Co vy, jak ho teď vidíte?

11

(23 replies, posted in Dallas Stars)

Experti nevěřili brankářům už před sezónou a jak to dopadlo. Navíc jsou zápasy, které jsme letos dokázali vyhrát 3:1, 3:0 atd tím těsnějším rozdílem. Teď se nám sice párkrát stalo, že jsme jsme obdrželi více gólů, ale pořád jich hodně dáváme. Důležitá je pohoda a psychika hráčů, v PO se už pak může stát cokoli.

12

(14 replies, posted in Ostatní)

Já ho mám taky, jsem sportovní postava 183 cm vysoký a mám velikost M a je mi to akorát (možno o malinko větší).

13

(23 replies, posted in Dallas Stars)

Hlasuju pro Ano. Na tuto sezónu se maximálně těším a budu sledovat snad každý zápas. Čekám ofenzivní smršť a také zářící brankáře. Do 4 místa v konferenci smile PO začneme určitě doma.

Vystihl to velmi přesně, věřím že Nashvillu dáme tak 6 gólů big_smile

5:3 (2x Hemský, Cole, Benn, Goligoski)