1

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Tak co, jak to tady vypadá? Spokojenost? U mě jo. Už jak jsem četl že máme zájem o Seguina, tak první kdo mě napadl byl Loui, škoda no, sympaťák, ale tak zadarmo přijít nemohl. Máme mladého centra, perspektivního, čekám že z něj může vyrůst lepší hráč jako Eriksson. Takže vítaná změna. Peverley taky jako dobrá posila. Buttona hodnotit nebudu. Odešel Smith, taky škoda, ale přijatelná ztráta. Mrzí mě celkem ten Morrow, čekal jsem že by se mohl prosadit.

A Horcoff? Z něj jsem hned po přečtení nadšený nebyl, ale smlouvu má na dva roky a může jít o dům dál. S penězma to je horší, ale ty nás trápit tolik nemusí. No hlavně jsem nechtěl Bozaka, který by měl podobné peníze nejspíš a jestli chtěl kolem 6ti let, tak jsem rád za toho Horcoffa smile

No jsem rád hlavně za vedení, co něco dělá, tak jako hodnotím dobře Ničuškina, což je pro někoho risk že je rusák, ale nebýt rusák tak se na nás ani nedostane. Takže předsudky pryč a věřit. Takový hráči chyběli, teď máme Benna, Seguina a snad i Ničuškina.

Máme teď více kvalitních centrů, dnešek před námi, dva mladí obránci pryč, ještě se toho pomění, tak uvidíme.

2

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Jsme jeden z pěti týmu, který má zájem o Juhamattiho Aaltonena.

3

(40 replies, posted in Dallas Stars)

Hehe. Už po shlédnutí zápasu mi bylo jasné co ho tady čeká big_smile. No škoda, byl/je to můj oblíbenec celkem a úplně bych ho nezatracoval, ale podle mě, by měl zkusit štěstí jinde, třeba ho to probere.
Jinak zápas slabota a tolik trestů co už máme.... S takovou těch bodů na PO nenasbíráme

4

(48 replies, posted in Dallas Stars)

"Pravidelný magazín NHL se sestřihy bude během sezony k vidění i na ČT Sport."

Neví o tom někdo něco?

Robidas IFK Helsinki a Larsen Lukko Rauma.

6

(50 replies, posted in Dallas Stars)

Pardy mínus? Od něj někdo něco čekal? big_smile
Jinak u mě: - Morrow
                   + Lehtonen (velké +), Benn, Ryder, Eriksson
A celkově pěkná trojka. Bohužel, s tímhle týmem se vyšší příčky čekat nemohly.

Nemyslel jsem 4 roky samozřejmě. "fanoušci"..... smile

Ukolíbat určitě ne, spíše ta druhá možnost a zrovna týmy SJS a Canucks patří k papírově nejsilnějším. Myslím, že můžem být rádi že bojujem o PO do konce sezóny. Nebýt té zdařilé série tak už jen dohráváme.
Na to, že hrajeme téměř s nejnižsím rozpočtem a ještě není konec tak dobrá práce.

Škoda že na volném trhu nebudou zajímavější hráči, s novým majitelem by to mohlo být lepší. Pokud budeme chtít hrát větší roli, tak bude se muset posílit.

9

(24 replies, posted in Dallas Stars)

Tak hlavně že jsme neztratili, ale mohli jsme to doklepnout v základní hrací době. Teď nás čeká Vancouver který teď hraje s Chicagem, tak snad se projeví na jejich straně únava smile

10

(16 replies, posted in Dallas Stars)

3:1  Ribeiro, Ryder a Burish

11

(22 replies, posted in Ostatní)

Tak Malouda měl minulou sezónu hodně dobré období ne? big_smile Lamps... myslím že si budete muset nějaký rok počkat, než za něj přijde TOP náhrada. Jen tak ho odhodit asi bude těžké.
A Torrese bys odstřelil? Dal bych mu šanci ještě, když stál balík a fotbal hrát nezapomněl. Ani mě nenapadá kdo by mohl mít zájem.
Mourinho? big_smile Myslím že si dá ještě sezónu na lávce Realu ( letos PD nejspíš vyhrajou, v LM bych to spíše viděl na Barcu a příští sezónu pojede s Realem na LM ).

12

(80 replies, posted in Ostatní)

Zkus Na doraz, tež tam hraje ten poťapanec Zach big_smile Jinak viděl někdo Goon? Má to dobré hodnocení...

13

(22 replies, posted in Ostatní)

A jak by sis čistku představoval, hned po příchodu nového kouče? O místo ho stála Abramovičova netrpělivost s výsledky a ty taky nemusí být hned. Když už ho vzal, tak ho měl nechat celou sezónu a poté by si Boas přivedl hráče kteří mu budou vyhovovat a naopak.
No, že by mi to vadilo se říct nedá big_smile

14

(208 replies, posted in Ostatní)

15

(794 replies, posted in NHL)

Vklidu, aneb nejlepší obrana je útok. tak by to mělo být big_smile