61

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

62

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Ty vole a Oduya podepsal na 2 roky.

63

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Osobně bych do Hamhuise nešel. Dnešní Hamhuis není zcela jistě lepší jak dnešní Goligoski. Hamhuis je o téměř 3 roky starší a v posledních sezonách ho trápí zranění. Stále je solidní, ale bude pravděpodobně chtít 3+ roky, a na jeho roli již máte Oduyu.

Brian Campbell by byl velmi solidní stopgap, ale angažování hráče jeho kalibru na jeden rok je asi spíš utopie. Nepřekvapil by mě návrat do Chicaga, kterému by zřejmě udělil výjimku. Žije tam, naděje na SC atd.

64

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

65

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

A proč do toho cpeš Murrayho? Zase se chytáš něčeho, co v tom vůbec není? Murray rozhodně nestál na hlavě, rozhodně nepředváděl Conn Smythe level. Stačil jeho level, nic víc při své dominanci ani nepotřebovali.

66

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Jiras to napsal velmi dobře. Nicméně Pittsburgh toho top beka měl - Letanga. Jeho 29 minut by těžko nahradili. Osobně mám Letanga dlouhodobě v top3. Když je zdravý a ve formě, Keith, Suter či Weber se na něj nechytají. V PO byl velmi dobrý, vyloženě nedominoval, nehrál svůj strop, ale byl prostě Letangem. Vzhledem ke své situaci (potrat manželky, zranění, operace během finále...) se s tím popasoval chvályhodně.

Jak píše jiras, Pittsburgh identifikoval styl hry a šel si tvrdě za svým. Vše podřídili puck-moving bekům, rychlosti, transition. Netajili se tím. O tom to dnes je, za tím si stojím již nějaký ten pátek. Perron, fucking Scuderi OUT - Hagelin, Daley, J.Schultz... IN. Plus příval mladých z farmy. S pomrdaným Scuderim by cup nevyhráli, respektive by nemohli hrát to, co nyní praktikovali. Pět měsíců dominovali, každého přehrávali, a to v podstatě v měřítku 2:1. Ten cup nebyl náhoda ani omylem. 

Core mají velmi silné (Crosby, Malkin - elitní bek Letang - elitní winger Kessel), zbytek týmu tvoří mladí, rychlí, hladoví hráči, převážně ofenzivně ladění, žádný umělý zkurvený grit a pak stále velmi platní vets jako Cullen či Bonino. Well done.

Nechápu, že takových týmů není v lize víc. Vy se Pens blížíte asi nejvíc. Na dobré cestě se zdá být Florida. My jsme byli v podobné situaci dokud se autista nepomátl. A pak tady vidíme pochybné individuum jménem Benning, co prodá farmu za vyjebaného Gudbransona, protože nejsou dostatečně 'hard to play against'. Nerozumím, a ani tomu nechci rozumět.

67

(160 replies, posted in NHL)

Navíc jsem zaznamenal spekulaci, že kromě Ludnqvista, Skeije a Buchneviche není nikdo nedotknutelný, nevyměnitelný s tím, že někoho budete asi aktivně shoppovat.

68

(726 replies, posted in NHL)

Tampa Bay Times Forum se to již nějaký ten pátek nejmenuje, takže ano, určitě to bude legit. big_smile

69

(726 replies, posted in NHL)

Odkud to máš? Dnes 19,092, tedy vyprodáno. Už roky máme vyprodáno i na bezvýznamných zápasech proti Dallasům a spol. V návštěvnosti jsme v top10. Problém bych hledal jinde. Netřeba chodit daleko. big_smile

70

(726 replies, posted in NHL)

71

(405 replies, posted in NHL)

72

(21 replies, posted in Dallas Stars)

73

(794 replies, posted in NHL)

74

(794 replies, posted in NHL)

75

(405 replies, posted in NHL)