76

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Já teda nevidím logiku v tom, jak pohasínající jedničku pozvedne jiná pohasínající jednička. Ani mi to nepřijde jako sázka na jistotu,  že vše dobré bude. Spíš zoufalství, kdy Nill doufá, že aspoň jeden snad něco bude chytat.

77

(806 replies, posted in Dallas Stars)

U Rusáka uvidíme, snad mu nejebne v palici jako některým. Ale jak docházej prachy v KHL, tak to je už lepší. Hintze neznám, Bůh ví, ale přijde mi divný ho vzít, když tam byl k dispozici Oliver Kylington, často přes rok tipovanej na první kolo. Two-way D, dobrý bruslení a kontrola puku. Ale tak OK, snad vědí, co dělají. Další kola už mi přijdou, že brali to nejvyšší, co zrovna bylo.

Niemi no comment, uvidíme co přes sezónu, ale přijde mi to fakt na palici. My potřebujeme spolehlivou dvojku, ideálně s potenciálem jedničky za pár let a pořídíme si pohasínající jedničku, kterou už máme... Nějak v tom nevidím smysl - buď chceme vyždímat max. z Lehtonena, nebo chceme hledat novou dlouhodobou jedničku. Campbell do toho pak nezapadá už vůbec. Jestli se příští 3 roky nepodívá ani na dvojku, tak na co zabírá flek? To ho mohli střelit aspoň za pátý kolo. Anebo Lehtonena nakonec vymění, to už by byl dokonalý downgrade. Skoro mi to přijde, že v nouzi začal panikařit. Pak si možná vzpomněl se na rok 1997, kdy jim v PO zachránil zadek Vernon a podle hesla, když to Niemi vychytal jednou, zvládne to i podruhé, šel po něm...

Hodnotit budeme až podle dalších posil, ale Nill má snad poslední rok. Kromě Seguina a Spezzy to jsou jinak podivnosti, přeplácení a neřešení problémů. Kašlu na nějaké krůčky dopředu, když nedá letos dokupy obranu a nebude jasné PO, tak někdo novej.

78

(726 replies, posted in NHL)

Co s tím Stamkosem uděláte? 7,5-8 na 5 let za zásluhy, nebo půjde?

79

(794 replies, posted in NHL)

I to by mělo snažit na "tým", kterej se ani nesnaží vyhrávat...

80

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

To byl článek někde z prosince nebo ledna, už nevim. Jasně řekl, že se kádr bude měnit v létě, během sezóny max. doplnění. Takže já nic nečekal, když je PO v čudu, tak už tuplem ne. Uvidíme draft a léto, ten Seabrook by bodnul. Nevopíchal něčí ženu, že by ho dali se slevou? smile

81

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Nic velkého nečekejte, už kolem Vánoc se jasně řeklo, že velká řešení až v létě. Teď max. výprodej méně potřebných.

82

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Nic co by Fortunus nedal s klidem taky...

83

(906 replies, posted in Dallas Stars)

O obou se mluví minimálně od listopadu, nic moc nového...

84

(405 replies, posted in NHL)

85

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Campbell je bust, už si to přiznej.

86

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

To už budeme mít nejspíš po sezóně ty "brzy" smile

87

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Seabrook je za rok a půl UFA, v létě naběhnou mega smlouvy Kana a Toewse. Někoho budou muset pustit. A Hjalmarsson to nebude, Keith má celkem přijatelnou smlouvu (byť dlouhou) a Seabrook bude drahej...

88

(726 replies, posted in NHL)

Žádná kritika Stamkose?

89

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Kus v tom hraje i náhoda. Kari má horší rok, s tím se potýkal snad každý. Campbell je prostě bust, to se taky stane každýmu týmu. Vysokej draft a možnost mít Fowlera v prdeli. Holt doufali, že to bude naše jednička. Že GM nepřivedl pořádnou nr. 2 je jasná chyba. No, bohužel se to sešlo dohromady.

Náš depth v gólmanech je slabej a vždycky byl. Asi by to chtělo provětrat a dva kousky letos draftovat. Jenže až tak od 3. kola dál, první dvě bych neplýtval na takovou nejistotu.

90

(806 replies, posted in Dallas Stars)