61

(268 replies, posted in Dallas Stars)

Mike nepíchal? smile

62

(268 replies, posted in Dallas Stars)

Docela prázdný kecy. Nějak nechápu, co jako chtěl změnit. Dvacátník nebude mít večerku vyplněnou venčením psa a sledováním reality show do devíti. Občas si prostě vyrazí a pokud vím, tak to nebylo o nějakém hrubém porušení, že by přišel nadranej na trénink... Tyhle top talenty je třeba krotit postupně, ne z nich dělat debily a dusit je ve třetí lajně. Starší hráči taky nemaj co kecat do novin jak chůvy, promluvit mu do duše ho maj max. v šatně.

Ale jejich blbost, naše štěstí. Zajímavý, vyjebeš s TML, máš 1st C a 1st pairing D a vyjebeš sám se sebou, asi selfkarma.

63

(10 replies, posted in Dallas Stars)

75 % bodů z delších tripů je super výsledek.

64

(405 replies, posted in NHL)

Pak nemá bejt Plekanec takovej vzteklej v repre, kde se jeho týmu takhle nepomůže...

65

(17 replies, posted in Dallas Stars)

Tak to bylo vždy - počítají prodané lístky, ne diváky na stadionu.

66

(794 replies, posted in NHL)

Spíš to vypadá na mix antipatií autora a bustů. Štefan je tam proto, že byl jedno z nejhorších #1. I když - kdyby Sedinové nekecali, jak budou hrát jen spolu, tak Štefan nikdy jedničkou nebyl a taky nemusel být tolik pod tlakem...

67

(794 replies, posted in NHL)

To jo, většinou každá "hvězda" udělá smutnej ksicht na fotku, řekne jak každej musí pomáhat černejm z Afriky, ale sami do toho nedají ani kačku. Tohle je fakt pořádný gesto!

68

(794 replies, posted in NHL)

A Stamkose řadíš před nebo za Toewse?

69

(27 replies, posted in Dallas Stars)

18-19 rule, boha ti maj víc výjimek než němčina... Ale to podle záznamů taky nestihl, páč NHL hraje od 2013. Ať hledám jak hledám, tak by neměl jít případně přes waiver. Otázka samozřejmě je, jestli tu vůbec zůstane. Třeba ho dají do balíčku s Hemským, to už by mohl někdo vzít.

70

(27 replies, posted in Dallas Stars)

Bez ohledu na o-w/t-w. Přeci Oleksiak má mít podle tabulky ochrannou lhůtu 4 roky a 160 zápasů, ani jedno ještě nemá, takže by přes waiver jít neměl. Nebo co se změnilo?

71

(27 replies, posted in Dallas Stars)

No nevim, první kontrakt v 19, má být chráněnej 4 roky a 160 zápasů, 4. to bude akorát novou sezónu a má 59 zápasů.

72

(27 replies, posted in Dallas Stars)

Oleksiak má přeci ELC 2-W

73

(27 replies, posted in Dallas Stars)

74

(27 replies, posted in Dallas Stars)

Jak mě Nill jebal poslední dobou, tak teď ok. Jen ta jeho úchylka na dlouhány... Oleksiak ještě není bust, obecně se jako talent hodnotí výš než Johns, ale to ještě nic neznamená. Příští sezónu bude nejspíš nejvíc z těch třech hrát Jokipakka (one-way), ti dva si dají ještě rok spíš farmy. Nejsem si jist jeho slovama o tom, jak nám přijdou 3 beci z farmy (a to už asi počítal Nemetha s Klingbergem jako stálé). Jako než by se to sehrálo a postoupilo na nějaký level, tak Seguin poběží pryč, nebude čekat do 30. Ani ten Klingberg není jistota, nemůžeme na něj naložit moc a zadusit ho. Někdo snad přijde. Pak už jen Hemský do fakovec a bude to ok.

BTW máme dobře udělané kontrakty, nekončí nám žádný rok byť jen dva najednou takové, kde by nás to bolelo - Benn, další dva roky Seguin, další 3 roky Klingberg. Spezza sice jako Seguin, ale to už mu bude 35.

75

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Jako že jeden černej stačí? big_smile