31

(597 replies, posted in Ostatní)

Paní Jágrová peče bábovku a volá z kuchyně: "Jardo, nechtěl bys vylízat misku?"
Z obýváku se ozve: "A která to vlastně letos vyhrála?"

32

(20 replies, posted in Dallas Stars)

Ono s gólmany opravdu není co řešit, neboť je nikdo nebude chtít. Leda jednoho vyplatit. Jenže my zase nemáme v záloze nějakou mladou naději. No prostě zoufalost ve hledání nr.2 se přehoupla do průseru. Další 2 roky budou Seguin, Spezza, Benn, Klingberg akorát stárnout.

33

(24 replies, posted in NHL)

NY Islanders - Tampa Bay 2:4
Washington - Pittsburgh 4:3
Dallas - St. Louis 4:1
San Jose - Nashville 4:2

Tarasenko si zrovna na Hitche stěžuje kvůli ice timu smile

35

(794 replies, posted in NHL)

Dost do toho mluví setrvačnost. Spousta hráčů byla OK, ale prostě ztratili dlouhodobou formu. Hráč na to jebe, zpomalí, nevrací se a žije ze jména. Jednou za čas dobrej mač a už se zase doufá, že se vrací, jenže ono prd. Smlouva pak nutí trenéra toho lůzra cpát na pozice, kam už nepatří (PP, vyšší lajna, vyšší TOI).

GM dělá blbý rozhodnutí, jen aby nějak udržel to, co před x lety fungovalo. Nebo udržení hráče za každou cenu - pak dostávají čučky smlouvu na 6 let za 1,5-2násobek toho, co by měli mít. 2x víc let, 2x větší plat = 4x přeceněnej. Tohle se stane každému manažerovi, ale jak je toho víc, tak tě to potopí. Každej tým má nějaké slabiny, dost záleží i na štěstí a trpělivosti, jak je vyřeší. Někdy zbrkle koupí Niemiho a doufá, že je vše OK smile

Můžeme se bavit, jestli lze dneska vyhrát SC bez pár debilních smluv a obětování (části) budoucnosti za výpomoc při TDL. To by se muselo hodně věcí sejít.

36

(21 replies, posted in Dallas Stars)

On ostatním formu nevrátí...

37

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Spousta "kdyby". Taky ho mohli šoupnout na křídlo, nepřišel by Hemský a vlastně by se prd stalo. Ale něco to říká i o Nillovi. Skleněnej vet za zenitem na 4 roky... No měl štěstí, mohl začít jako lůzr a třeba už by byl pryč. Místo toho začal Seguinem a zbytek je historie.

38

(160 replies, posted in NHL)

Zdá se mi to, nebo má dost dřevěný bruslení?

39

(906 replies, posted in Dallas Stars)

40

(726 replies, posted in NHL)

On ten dvacetiletý má zase tendenci zveličovat, neházet za hlavu, vše si brát osobně. Tím se to násobí. Jestli mu ještě někdo "dobře radí", tak to znova vynásob.

41

(726 replies, posted in NHL)

Ty ještě studuješ kisine, ne? U jednoho kolegy jsme chování řešili, byla z toho dusná porada. Zachránilo ho to, že je nás 6 konstruktérů vývojářů ve firmě o 1000 lidech a za poslední 4 roky se u nás nikdo neudržel, ten tlak je někdy konstantně velký, někdy až extrém. Ale ono když někoho psychicky vydeptáš, naházíš na něj kupu povinností, dáváš mu zmatené úkoly a takhle dokola rok, tak mu prostě časem ujedou nervy a minimálně někoho pošle do prdele. Vytratí se z něj logika. Teď jde o to, kdo za to může. Nakonec se od toho "sprostého hajzla" dostaneš k tomu vysmátému přátelskému Dušínovi, který ale vůbec neví, co dělat.

Drouin tu logiku už taky postrádá, ale když se podíváš do toho listopadu, neházely se ty neúspěchy nepřímo na něj? 4. lajna, farma. To holt někdo neustojí, nasere se a pak už to neuřídíš, nevíš co čekat, protože ten člověk reaguje zdánlivě nelogicky a dost přehnaně.

42

(160 replies, posted in NHL)

On to kisin myslí tak, že když někdo tupě vyhodí puk ze třetiny a soupeř má zadarmo založení protiútoku, tak sice zablokovat jeho střelu je hezký, ale lepší je nezbavit se lacino puku a rozehrát.

43

(67 replies, posted in Dallas Stars)

Spíš obránců máme plnou prdel. Tohle léto bude o tom, kdo tu zůstane z dua Goligoski-Demers a za rok končí smlouva Oduovi. Při vší úctě k nemu to není žádné suprové ani dlouhodobé řešení. Musí se taky rozhodnout, jestli budeme brát z vlastních zásob. Johnsovi bude 24 a ještě si v NHL nezahrál. Nemeth taky 24 za měsíc, budem ho teda hrát v 3rd pairing? Co s Oleksiakem, odepsat, vyměnit? Nebavim se o kvantitě, ale jak mít lepší obranu.

Gólmani jsou slabina, tam nemáme moc co brát, přiznejme si, že Campbell je pryč, Desrosiers? Možná, ale to je málo. Andersona jsem psal 2 měsíce zpět, to jste mi nevěřili smile

Zbavit se Lehtonena by byl luxus, ale zase - vzpomeň si, jak jsme hledali dvojku.

1st a 2nd centry máme na další tři sezóny jasné, dál je tam Eakin a Janmark na NHL taky mám, Shore v systému. Jo, centr se nikdy neztratí, ale tam nás to teď netlačí.

44

(67 replies, posted in Dallas Stars)

Nejbližší úkoly jsou draftovat gólmana, kterej bude použitelnej a nevyplácat na to první kolo, následující dvě léta řešit a vylepšit obranu a za rok podepsat lepšího Benna.

45

(23 replies, posted in Dallas Stars)