16

(597 replies, posted in Ostatní)

17

(10 replies, posted in Ostatní)

Pornhub Extraliga. Až se na nějaký zápas hráči vymrdají, dostane to hlubší význam, úplnej deapthroat smile

18

(10 replies, posted in Ostatní)

Tohle cpaní názvu společnosti kamkoli je k zblití...

19

(10 replies, posted in Ostatní)

Umějí potěšit fanoušky. Pravda, ne ty svoje smile

20

(10 replies, posted in NHL)

U těch vysokých je to ještě horší. Když seš o 20 cm vyšší než vrstevníci, tak od přípravky do juniorů ti to pomáhá a maskuje nedostatky, u dospělých se to maže. Nechápu, proč tak koukáme na vejšku, auto taky nevybíráš podle podle klik u dveří.

21

(10 replies, posted in NHL)

Tufte, despite his physical gifts, is one of the more risky prospects expected to go in the first round. His goal totals, while impressive, were run up against inferior competition in Minnesota high school hockey and some worry his elite scoring prowess won’t translate to higher levels of hockey. His defensive game is also a work in progress, as he makes an effort to get in the play but lacks defensive instincts and fails to utilize his long reach to break up scoring chances against. However, he is still one of the biggest boom-bust prospects available and given the right team fit, Tufte could develop into an all-around NHL star.

22

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Na Benna uvolní místo Hemský, na Seguina Spezza. Ale Benn by mohl dát trochu slevu...

23

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Russela nechtěl a vyměnil ho takovou cenu? Nedělej si srandu. Já prostě nechápu postup přivedu hráče na pár měsíců za vysokou cenu a dál o něj nestojím. Stejně jako nechávání si hráčů, se kterými se nejspíš nepočítá. Ztratit Oleksiaka přes waiver by mě nemrzelo, 5 let od draftu nebýt ani jasné #6 znamená ztrátu času. Nemeth obdobně, když je v systému přeskočili mladší, musí se buď vyměnit nebo udělat prostor. Johns mohl mít o 20 zápasů víc.

Goligoski - Demers, tam se situace měla řešit dřív. Teď se to sešlo a bude skoro komplet nová obrana. Věřím, že když to nebude fungovat, tak budeš první, kdo ji bude omlouvat, že se musejí sehrát.

24

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Steinere, z obrany nám zůstanou 3 hráči, 4 odchází. Johns naskočil od třetiny března, do tý doby nedostal čuchnout. I slabej Oleksiak odehrál o 5 zápasů víc v RS, Nemeth ani nemluvě. To mi nepřijde jako že ho letos plánovali zapojit. Spíš měl štěstí, že se tak chytl a byl z těch #6/#7 nejlepší. O Oleksiakovi jsem toho četl od Nilla myslím dost, pořád že je v záloze etc. Prd z toho, za 5 let je tam progres nedostatečný. Russel nic nepřinesl a druhé kolo v hajzlu. Když chtěli něčím překvapit před PO, tak místo takového přeplacení měli zkusit jednoho z Finů, kór jestli je chtějí od další sezóny hrát.

Takový průvan v obraně mi prostě nepřijde jako vědět, co chci.

Ty řeči o kilech a centimetrech, to je snad v každym článku na DBD, ohraný jak Dlouhá noc od Helenky. Jasně, velkej, hbitej, rychlej PMD, sen každýho, reálně jsi s takovou kombinaci zase o dvě stránky threadu vepředu u té pohádky o získání TOP beka.

25

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

26

(11 replies, posted in NHL)

Expansion draft 2000: one goaltender, five defensemen, and nine forwards or two goaltenders, three defensemen, and seven forwards

27

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

28

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

My pořád řešíme nějakého top obránce a když se podívám, s čím dokráčel Pittsburgh k poháru, tak je to možná úplně mimo. Jak kdyby ten jeden člověk měl napravit všechny chyby naší hry. Jestli ono by nebylo lepší si nejdřív určit základní skill set a pak přivádět co nejlepší hráče, kteří ho plní. Hlavně se fakt vysrat na kokotiny jako dobře blokuje, nebo je mé "oblíbené" "za ty prachy dobrý". To mi přijde jako hodnotit auto podle stěračů nebo sežrat nějakou blitku za 69 i s polívkou, to je taky za ty prachy dobrý (akorát se z toho tak max. posereš...).

29

(67 replies, posted in Dallas Stars)

Nill to vůbec nebere jako manažer. Je fajn mít schopného člověka na normální činnost. Problém je, když se v kritické situaci podělá a nezvládá nervy. Vidím to každou chvíli v práci. Na schůzkách každej chytrej, denní workflow ok. Pak se něco posere, nelze aplikovat žádnou normu odstraňování sraček a pak to musí vyřešit někdo mimo systém. Takoví pak bereme trochu jiný prachy než jiní. Lehtonen právě ten úklid sraček nezvládá.

30

(726 replies, posted in NHL)

Už teď máme nejdražší gólmany v lize...