76

(208 replies, posted in Ostatní)

Philadelphia KONEČNĚ VYHRÁLA! smile 17 zápasů to trvalo, ale hned na 18. pokus klucííí uspěli a porazili Minnesotu 85:78. Takže gratulujeme Phildě a jsme zvědaví, kdy vyhrají další duel (snad to nebude trvat dalších 17 mačů).

"Jsem moc šťastný, že jsme konečně vyhráli. V šatně obejmu všechny hráče a pak si dám skvělou večeři s rodinou," neskrýval velkou radost trenér Sixers Brett Brown. Taktovku v jeho týmu držel rozehrávač Michael Carter-Williams, autor 20 bodů a devíti asistencí. "Mně osobně spadl velký kámen ze srdce a stejně jsou na tom i ostatní kluci," řekl Carter-Williams.

V souboji dvou trápících se týmů stačil Philadelphii i průměrný výkon s úspěšností střelby pod 40 procent a s 19 ztrátami. "To je na tom to zlé. Hrají takhle špatně a my přesto prohrajeme," big_smile big_smile, litoval rozehrávač Corey Brewer, jehož Minnesota vyhrála z posledních třinácti zápasů jen dva.

77

(597 replies, posted in Ostatní)

To jsi vystihl. smile wink

78

(597 replies, posted in Ostatní)

Kdyby to ten autor chtěl mít přesné, tak by musel "novoroční projev" nahradit "vánočním poselstvím", né? smile Loni to taky tak bylo a letos bude myslím zase to Zemanovo vánoční poselství (myslím, že 26. prosince). Takže letos opět bez novoročního projevu. big_smile big_smile big_smile A když by to člověk chtěl mít úplně vychytané, "nasračky" by musel rozdělit na "na sračky". smile big_smile Plus si nejsem jistý, jestli by neměla být čárka před "až". smile Konec rozboru. big_smile

79

(208 replies, posted in Ostatní)

Zkuste někdo vsadit v NBA na Philadelphii, kurs určitě bude špičkovej. Zatím mají bilanci 0 - 14, ale někdy už zvítězit musí. smile Teď dokonce vyhráli nad Portlandem první poločas o dva bodíky, ale pak prohráli třetí čtvrtku o jedenáct bodů a celkově prohráli o rovnejch deset. Vyhráli poločas, příště třeba už zápas, půjdou nahoru s výsledkama. wink

80

(597 replies, posted in Ostatní)

Dneska jsem objevil jedno starší vydání Pro Hockeye. Byl tam i článek o Nicklasu Hagmanovi, tak jsem si to přečetl. A tohle se sice netýká moc Hagmana, ale je to celkem vtipné:

V tom článku psali toto: "Novináři v Dallasu si už tak zvykli na finská přijímení, že si hned mysleli, že Niskanen je Fin. Ve skutečnosti je to Američan s finskými předky - ve Finsku se narodili jen jeho prarodiče. Jejich potomci přišli na svět až v Severní Americe (V Minnesotě a v Severní Dakotě)."

Pak v tom článku byla fotka, pod ní byl popisek a tam bylo napsáno:
"Jussi Jokinen slaví branku se Sergejem Zubovem a svým krajanem Mattim Niskanenem. Finská jména na soupisce Stars dominují." big_smile big_smile

Takže prvně v článku je Niskanen Američan a v popisku pod fotkou je to Fin. big_smile big_smile A nebo je Jussi Jokinen taky Američan. Tak si vyberte. big_smile Jen by mě zajímalo, co psali v originálním znění pod tou fotkou - jestli to už tam bylo blbě, nebo to byl výtvor české verze (a jejich nepozornosti, neznalosti či kdoví kdo čeho). big_smile

81

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Pošleš, prosím, odkaz toho prvního článku? smile Rád bych si to přečetl, když to psal Shepp, ale nějak ten článek nemůžu objevit.

82

(597 replies, posted in Ostatní)

83

(3 replies, posted in Dallas Stars)

Do Dallasu přichází útočník Travis Moen, opačným směrem do Montrealu putuje obránce Sergej Gončar.

Když hrál Travis Moen v Anaheimu, tak především v play off sezóny 2006/2007 válel ve 3. lajně, vzpomínáte taky někdo? Docela dost se o nich psalo, Moen hrál s Pahlssonem a Niedermayerem. Tommy by měl určitě vědět. A taky Spezza, protože ta jmenovaná anaheimská lajna hrála ve finále Stanley Cupu na elitní útok Senátorů Heatley – Spezza – Alfredsson. A Anaheim zvítězil.

84

(8 replies, posted in NHL)

V aktuální sezóně zatím odehrál 13 duelů a připsal si 6 asistencí. V zápase proti našim Hvězdám pobyl na ledě dokonce 31 minut a 46 sekund! Ćtyřikrát vystřelil na bránu, ale nebodoval.

85

(8 replies, posted in NHL)

Přesně, pointa je zřejmá. smile wink

86

(8 replies, posted in NHL)

Vyhrál 2x Stanley Cup s Los Angeles, má 2 zlata ze ZOH, stříbro z MS, zlato z MSJ... A 8. prosince oslaví teprve 25. narozeniny... smile Wow! A přijde mi, že si fakt dlouhodobě drží svůj hodně vysoký standard. A když to vezmu s trochou nadsázky, řekněme, že by mě nepřekvapilo, kdyby mu vzhledem k úspěchům a k tomu, co už odehrál, bylo třeba 28. wink Ale ono mu ještě není ani 25. big_smile

Dle mého má na svůj věk hodně za sebou. Jak zápasově, tak i z hlediska úspěchů, kterých dosáhl. A budu rád, když také napíšete pár svých postřehů k němu, docela by to zajímalo.

Třeba dosáhne i na některou z inviduálních trofejí. Co třeba Norris Trophy? Bude mít podle vás šanci? Kam ho řadíte v žebříčku mezi nejlepšími beky?

Je jedním ze základních stavebních kamenů LA i Kanady na mezinárodním poli. V rámci posledních OH si připsal 6 bodů (4+2), přičemž odehrál 6 zápasů.

87

(597 replies, posted in Ostatní)

"Fanoušci Aston Villy přišli o tradiční anketu o nejlepší gól měsíce, protože klub v říjnu ani jednou neskóroval. Šestnáctý celek Premier League během října prohrál třikrát při celkovém skóre 0:7. Předtím dal gól naposledy v polovině září a střeleckou smůlu protrhl až tuto neděli. To už ale byl druhý listopadový den. Britský list Daily Mirror jízlivě poznamenal, že když fanoušci přišli o gól měsíce, mohli by hlasovat třeba o nejlepší vhazování, nejlepší faul či odkop od branky."

Anketa NEJLEPŠÍ FAUL MĚSÍCE ŘÍJNA big_smile big_smile

88

(726 replies, posted in NHL)

Fajn, děkuju za vysvětlení, takže taková ta rotace, pohyb a ten tvůj popis - to dává smysl, takže v součtu je to nakonec celkem dobře zastřešující pojem. smile wink

89

(726 replies, posted in NHL)

Cyclingu? Cyklistice? Asi by se to mělo nějak převést do hokeje, ale nevím moc jak? K cyklistice je potřeba vytrvalost a silný nohy... Cyklistika v hokeji je...?  Díky. wink

Výhra Chicaga 4:2 (Brad R., Rozsíval, Hossa, Toews - Spezza, Eaves).