541

(101 replies, posted in NHL)

Generální manažer Nashvillu David Poile prý potvrdil, že Ryana Sutera nevymění.

542

(18 replies, posted in Ostatní)

543

(18 replies, posted in Ostatní)

Dnes 27. 2. začínají prvními duely vyřazovací boje I. ligy. Mezi sebou se utkají: Ústí nad Labem - Třebíč, Chomutov - Havlíčkův Brod, Olomouc - Benátky nad Jizerou a Dukla Jihlava - Hradec Králové.

544

(101 replies, posted in NHL)

545

(101 replies, posted in NHL)

Andrei Kostitsyn putuje z Montrealu do Nashvillu výměnou za 2. kolo draftu 2013 a vrátí se jim také podmíněná pátá volba ve stejném roce, kterou Predátorům věnovali při nedávném trejdu Hala Gilla. Andrei se tak znovu setká v jednom mužstvu se svým bratrem Sergejem.

546

(101 replies, posted in NHL)

547

(80 replies, posted in Ostatní)

Ty se teda budeš mít, jestli ti to vyjde! wink Ty jsi teď ve formě. Mě čeká ještě poměrmě dlouhá cesta, ale tento týden bych už snad měl poprvé nastoupit za Texas, tak to se také moc těším. Samozřejmě bych si hrozně rád zahrál také potom za Dallas, tak udělám všechno proto, abych na farmě hrál do nejlépe a povolali mě do hlavního týmu! smile

548

(726 replies, posted in NHL)

Martin St. Louis zaznamenal hattrick a jednu asistenci navrch. Byl u všech čtyř branek. Židlický hrál bezmála 20 minut a ve statistice +/- měl -2.

549

(39 replies, posted in Dallas Stars)

Mason Raymond a je to 2:0. Chris Higgins má druhou asistenci.

550

(39 replies, posted in Dallas Stars)

Hmmm, hodně optimistický tip wink.

551

(39 replies, posted in Dallas Stars)

Tipuji 4:2 pro Kosatky (Garbutt, Wandell).

552

(726 replies, posted in NHL)

Jo, vy myslíte Richarda Pánika, slovenského hráče, s čárkou nad a. Já si právě řikal, kdo je Panik. Tak ještě že jsem nepanikařil big_smile. Nerad bych šířil paniku wink.

553

(80 replies, posted in Ostatní)

Podívejme se na novinky v sestavách. Hráč Steiner momentálně nastupuje v checking line (bude dnes nastupovat proti bratrům Sedinům? big_smile).

Na farmě aktuálně působí S.T.A.R.64 s Kisin. Ale v kterém záložním týmu nastupuje druhý jmenovaný? smile

554

(39 replies, posted in Dallas Stars)

Tak tak, duel začíná po 21. hodině. Aspoň někdy příznivý čas pro sledování wink.

555

(270 replies, posted in NHL)

Potenciál, potenciál... Zajímavé téma, pro psychology i pro psychology sportovní. Potenciál. Možnosti. Čeho všeho může být hráč schopen, samozřejmě z hlediska dovedností. Talent. Tréninková dřina. Jak píšeš, některé věci se dají naučit, zdokonalovat, pilovat a tak dále. Často se to obtížně posuzuje, fandové mají vždycky velké oči. O to hůř že bydlíme v Česku, né za mořem.

James VR určitě není špatný hráč, naopak, je kvalitní, ale aktuálně je horší než James Neal, potenciál bych radši nehodnotil. A to, že hraje s nejlepšími, tak to si právě musel zasloužit tím, že podával výkony na výši, kdyby hrál blbě, tak by nehrál první lajnus nejlepšími a je jasné, že je to ku prospěchu. Ale jestli má Letec James větší potenciál než Tučňák James, ale aktuálně ho nenaplňuje, tak potom je tam rozpor. A jestli má Letec James velký potenciál, ale ten větší prostor jak píšeš u Letců stejně dostávat nebude, tak potom ten svůj potenciál buď nenaplní, nebo 2. jsou v Phildě o tolik lepší hráči, že si ho zaslouží více nebo 3. bude Philadeplhia sama proti sobě když nebude dostávat větší IT (no, aspoň jedna zkratka se mi tam vešla).

A jestli tedy má Letec James větší potenciál než druhý Tučňák James, ale nepodaří se mu ho naplnit a Neal bude povětšinou lepší hráč než on (když už je zrovna srovnáváme), tak to tvrzení, že JVR má (nebo měl) větší potenciál nám tedy bude k ničemu.