496

(24 replies, posted in Dallas Stars)

Vidím to na remízu 2:2 po 60 minutách: Nystrom (Vincour), Ryder (Ribeiro) - Vrbata (Klesla), Hanzal (Rozsíval). big_smile
V závorkách jsou uvedeni asistenti. Eric Nystrom si maličko prodlouží střídání a Vincour mu přihraje na branku wink.

497

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Ještě na tom Dallas není tak špatně a šance na play off je pořád tady a je reálná wink.

498

(806 replies, posted in Dallas Stars)

Nemaluj čerta na zeď big_smile.

499

(18 replies, posted in Ostatní)

Konečné stavy čtvrtfinále play off: Ústí nad Labem - Třebíč 4:0, Chomutov - Havlíčkův Brod 4:1, Olomouc - Benátky nad Jizerou 4:3 a Dukla Jihlava - Hradec Králové 4:3.

Semifinálové dvojice: Ústí nad Labem - Dukla Jihlava, Chomutov - Olomouc.

500

(16 replies, posted in Dallas Stars)

Tipuji 4:2 pro Dallas (Morrow, Fiddler, Fistric, Pardy).

501

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Kdybych si měl vybrat, tak raději beru dva Radulovy než jednoho Averyho wink.

502

(906 replies, posted in Dallas Stars)

Kdybyste měli na výběr, tak byste brali Radulova nebo Averyho? Asi jednoznačně Radulova že jo? Já teda jo smile.

Ten krok s angažováním Averyho se ale vůbec nepovedl. To byl nápad koho? Já bych to teda nevzal, už předtím než přišel tak měl toho za sebou až až.

503

(36 replies, posted in Dallas Stars)

Myslím, že jsme s Chicagem hráli úvodní dva zápasy celého aktuální ročníku, první vítězně a druhý jsme projeli. Dále 23. 2. 2012 Chicago - Dallas 1:3.

504

(9 replies, posted in Ostatní)

505

(36 replies, posted in Dallas Stars)

Jo, Jestřábi jsou šestí. Na ně také umíme?

506

(36 replies, posted in Dallas Stars)

5:3 pro Kačery (Eriksson, Robidas, Ribeiro).

507

(25 replies, posted in Dallas Stars)

3:1 pro Kosatky (Ryder).

508

(639 replies, posted in NHL)

Kisine: Jestli to Martymu v Bostonu vůbec nevyjde, bude dostávat blbé góly atd., tak nemám problém říct, že to byl třeba propadák a že na NHL už to fakt není. Můj příspěvek je normální, NENÍ tam nic z minulosti. Kdybych žil z minulosti, napsal bych, že Marty jim tam všem ukáže... Naposled ti říkám, že tam nic takového, co píšeš, NENÍ. Nebo ty tam něco takového vidíš, to, co tam není? Jen s tou mísou, ale to už jsem vzal zpět, jestli jsi myslel hlavně to, tak to uznávám. Jinak je to jen vyjádření stavu, vůbec mu tam nijak nefandím nebo z něj nedělám něco, co není. Hlavně ať to neřešíme moc dlouho, s tím Ericem Nystromem, to bylo docela zbytečný, viď? Ale pak konci to byla i sranda big_smile. Ale tak žádnej problém, jen jsme si to každej vyložili, myslím tady u Martyho.

Schválně kvůli tobě jsem si to rozebral ještě jednou, abych měl klid:
„Kdyby jsi toto tvrdil někdy ke konci angažmá Martyho v Chicagu, tak bych to možná pochopil, ale teď jsi mimo mísu.“ Jak jsem říkal, tady jsem to přehnal, nechal jsem se unést, měl jsem volit jiná slova. Nemám problém to přiznat.

„V Chicagu mu to holt nevyšlo, to je jasné. Tam mu začátek vyšel, ale postupně to bohužel začalo skřípat.“ Tady jsem to napsal, jak to bylo, žádné fandění nebo nepravdy.

„Nemá, Marty chytal na European Trophy parádně, asi jsi se zapomněl koukat nebo už jsi to zapomněl. European Trophy mu hodně vyšlo a na Spengler Cupu chytal dobře. Doplnění: tak za Salzburg pak snad odehrál ještě 4 zápasy v ZČ, průměr 2.64, úspěšnost 93,4. V play off už to tak slavné nebylo, 91,1 úspěšnost.“ Také nic divného, nepřikrášluji si to. Klidně si ty statistiky zkontroluj.

„Mohl letos dostat šanci, nějaký evropský klub ho mohl dříve vyzkoušet,“ Nemusel, ale mohl, pár klubů mohlo jeho vystoupení „nalomit“. Třeba jen na zkoušku. Dívám se reálně, proto píšu evropský klub, né NHL.

„Chytal by lépe než v Chicagu, o tom jsem přesvědčený, tam mu začátek vyšel, ale postupně to bohužel začalo skřípat. Samozřejmě, možná se mýlím, ale ta možnost tam je, byl bych za to rád.“ Uvědomuji si, že by to nemuselo vyjít.

Z mé strany k tématu asi vše, pokud k tomu ještě něco nemáš???

509

(639 replies, posted in NHL)

Kisin: Jen vycházím z toho, co letos odchytal. Dobře vím, že v Chicagu chytal špatně, a že to bylo dost špatné a proto tam je možnost,aspoň teoretická, že v Bostonu to může být aspoň o chloupek lepší. European Trophy není NHL, ale aspoň z něčeho vycházet můžeme, když už tam chytal. Nějaké střely na něj šly. Vždyť ho ani nijak nechválím, jen jsem napsal, jak si vedl tuto sezónu. Vždyť jsem také poznamenal, že mu to v Bostonu nemusí vyjít. Z minulosti žiješ ty, vidíš z tom příspěvku něco, co tam vůbec není. Já žiju přítomností wink. Napsal jsem, že to může nebo nemusí vyjít, tak to možná nevyjde no. S tím Rolosonem jsi si začal ty. Ty jsi mne taky pobavil. Zmínil jsem statistiky, Chicago, European Trophy, to, že to vyjde/nevyjde a že mohl dostat šanci v Evropě... Neříkám, že přijde do Bostonu a bude sbírat čistá konta... a to je tak všechno. Kisine, kisine big_smile Nevidím na svém příspěvku nic špatného. Dobře, to, že jsi mimo mísu, to beru zpět, to jsem moc nadsadil, ale jinak tam fakt nic špatného... Máš vidiny big_smile. Jo a prdel si nedělám, já nezaložil European Trophy.

510

(639 replies, posted in NHL)

Určitě souhlasím, Marty také patřil k mým úplně nejoblíbenějím hráčům Stars.