Re: OH 2014 Česko

„Naše mentalita je jiná. Většina koučů tady chce mít hlavní slovo, nejsme zvyklí na kolektivní pojetí práce. Navíc kanadský tým těm trenérům vybere generální manažer, ani to nevím, jestli je u nás přijatelný model," dumá odcházející trenér národního týmu Alois Hadamczik

Hm, tak to dumá ten nejblyštivější představitel té nekolektivní práce. Zase jenom další šišlovy výmluvy. Všechno si mohl udělat jak chtěl a najednou "dumá, jestli je to u nás přijatelné". Stačilo ty lidi jenom zkusit hledat. Stejně tak ta naivní představa, že "to trenérům vybere GM". Zase se zbavuje zodpovědnosti. On si snad někdo myslí, že zničehonic přijde Yzerman s papírem kdo pojede, dá ho trenérům a ti začnou trénovat?

Jako že to šišla jebal, že jeho vedení nemá hlavu ani patu, že všechno ví nejlíp a nesleduje novinky, to se ví dlouho. A ani jsem neřešil když toho nechal. Ale kdyby aspoň držel pysk, protože on je ten poslední, kdo by měl mluvit o týmovém pojetí. Divim se, že mu to žereš.

Re: OH 2014 Česko

To je fuk, kdo dumá a jestli je to pokrytec. Nicméně má pravdu.

Re: OH 2014 Česko

Spíš jen zopakoval to, co všichni říkají, takovou obecnou pravdu. Jak správně říkáš, pokrytecky. Ale pravdu opravdu nemá. Generalizuje aby se obhájil, není pravda že tady lidi nedělají kolektivně. To bere podle sebe, on je totální sólista. Jen je potřeba ty lidi najít

Re: OH 2014 Česko

Jak říkám, mě AH nezajímá, nezajímá mě, jestli se obhajuje, anebo jestli je to pokrytecké. Nezajímá mě, kdo to řekl, jestli on nebo někdo jiný. Dle mého to trefil. Nicméně to neznamená, že to nemůže fungovat naším způsobem.

Re: OH 2014 Česko

Já hlavně nechápu, jakou funkci zastává Lener, respektive jaké má pravomoce. Zajištuje dostatek pitné vody? O novém trenérovi rozhoduje jakýsi Král, který měl evidentně tak do 5 minut jasno. Krásně to tady všechno funguje.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: OH 2014 Česko

A co je špatně?

97 (edited by kisin 27.2.2014 23:42:17)

Re: OH 2014 Česko

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: OH 2014 Česko

Jen ať. Ornella vyvalí na zasedání IIHF kozy a všechny naše návrhy jsou schválený big_smile