Topic: Carey Price

Jo, Carey, chytal za Kanadu, za největšího favorita na zlato, měl před sebou skvělé beky a i celé mužstvo hodně dobře bránilo, ale myslím, že fakt odchytal skvělý turnaj, že snad nedostal nějaký blbý gól. A čisté konto proti Američanům a Švédům se počítá. Celkem mě kladně překvapil. smile

"Ve vyřazovací části turnaje jej překonal jediný muž. Samostatný únik zakončil ve čtvrtfinále Lotyš Lauris Darzinš. Následovalo 31 úspěšných zásahů proti USA a 24 zákroků proti Švédsku.
Na svém prvním turnaji pod pěti kruhy nepoznal Price porážku, přičemž vévodil statistikám brankářů s průměrem 0,59 branky na zápas a úspěšností zásahů 97,2%. Za celý turnaj inkasoval jen třikrát. Přestože se jedná o krátkodobou akci a ne o dlouhou sezónu, tohle jsou vskutku vynikající čísla. „Chytat za takovým týmem mi dodalo spoustu sebevědomí,“ pochvaluje si."

Re: Carey Price

Chytal za jednou z nejlepších obran všech dob. Každopádně patří mezi elitu a kdybych si z NHL mohl vybrat jakéhokoliv golmana, byl by to on (pak Bernier), vzhledem k výkonnosti, věku i potenciálu.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Carey Price

A to jsi se o něj otíral v minulosti. wink

Re: Carey Price

Na tom se nic nemeni big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper