16

Re: Zajímavosti

Re: Zajímavosti

»10.02.2012  Pokud Dallas po dvou třetinách vede, neprohraje. Všech šestnáct zápasů vyhrál, žádné mužstvo v NHL nevyhrálo více takových utkáních.

Nhlpro před zápasem v Buffalu wink

I pád na držku je pohyb dopředu...

18

Re: Zajímavosti

Aha, takže výjimka potvrzující pravidlo wink.

Re: Zajímavosti

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Zajímavosti

S.T.A.R: Čteš i něco jiného než nhlproti? big_smile

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Zajímavosti

I pád na držku je pohyb dopředu...

22 (edited by steiner 20.2.2012 19:42:51)

Re: Zajímavosti

Na PO bychom museli jet tempem 13-7-3, a to je vzhledem k poslední měsícům science fiction.

BTW, hraje za nás ještě Dvořák? Měsíc jsem o něm neslyšel...dobrej start, postupně jde dolů.

Re: Zajímavosti

To se ovšem týká více hráčů...

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Zajímavosti

To asi jo, ale o většině člověk alespoň cosi slyší, o něm nic.

Re: Zajímavosti

Teda můžu říct, že tato sezóna je pro mě za poslední 4 roky asi největším zklamáním. Letos jsem čekal postup do play off a takřka perfektní start moje naděje jen přiživoval (vzpomínáte jak jsme vám doporučoval udělat si Prt.Screen tabulky Západní konference??), Lehtonen vypadal na Hartovu, sice každýmu muselo být jasný, že tým nemá na to, aby tempo udržel, ale i tak. Na druhou stranu, když se tak podívám na kanadské bodování Stars, není tam v podstatě nikdo kdo by mě svým výkonem zklamal nebo vyloženě nadchnul (možná Benn, ale od něj jsem to trošku čekal od Morrowa taky wink ), chybí nám výrazná postava, co tým nakopne a předvede něco navíc a bohužel né jen v útoku. Kdo viděl pár zápasů musí mi dát za pravdu, chyb děláme strašně moc, špatná rozehrávka nás připravila o moc bodů, který po 82 zápasech budou chybět. Letos nám to zase max. o 5 bodů uteče...

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Zajímavosti

Na SC nám chybí několik hráčů, na PO nám chybí Brad nebo někdo podobný. Kdyby naše PP jela, jako za něj, bypadalo by to jinak. BTW, když jsem zmínil naši PP, v poslední době má pohyb a moc se mi líbí.

Osobně mám za to, že někteří hráči na to nemají psychicky. Viz časté chyby zejména beků v rozehrávce.

27 (edited by S.T.A.R.64 20.2.2012 21:46:38)

Re: Zajímavosti

Tak tým který má šanci na zisk poháru se nevybuduje přes noc. Pittsburgh, Chicago, ale třeba i Boston. Cesta k úspěchu vede přes úspěšnej a vysokej draft. Tohle to mě vždycky mrzelo, už 3 roky nehrajeme play off, letos to bude počtvrtý v řadě a nárok na pořádnej draft stejně nemáme. Raději bych byl, aby jsme na pár let klesli ke dnu a za 5 let hráli o pohár, než rok co rok se pohybovat na hraně postupu. Kde by dneska byl Pittsburgh bez Malkina s Crosbym, Washington který byl na okraji zájmu bez Ovečkina, Chicago bez Kanea s Toewsem, Tampa bez Stamkose atd.

I když třeba Tampa s Washingtonem na pohár nedosáhla, minimálně příliv fanoušků je znát. I to je jeden z důvodů proč na nás chodí 11 tisíc lidí. Dřív se měli s kým ztotožnit, měli jsme tady hvězdy ligy o kterých se mluvilo, nemyslel jsem si, že někdy uvidím Dallas takhle dole.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Zajímavosti

Tady je Heikův názor na výměnu Brada a práci JN. Mnozí by měli víc číst. Dle Heiky chtěl Brada vyměnit, ale otřez mozku byl proti a proti byl i Brad. Na to, že byl marod, se už zapomíná...

Otázka: Do you think the ultimate kryptonite for this franchise was Newy not trading Brad Richards last season and getting some highly touted young players and/or picks in return? I just feel not making that trade really set the team's future back even more. 

Thursday February 23, 2012 2:14 Richie
Heika: 2:18  SportsDayDFW.com: He had a no-trade clause. Joe Nieuwendyk tried to move him. Brad Richards was coming off of a concussion and did not want to move.

I'm not sure what the Stars would have received, but I don't think it stunted their growth for years because they could not trade Richards. I think the selection of Marc Crawford is a better thing to ponder when discussing moves the GM has made that set this franchise back.

But that's just me.

I think the Stars are on the right track now, and it will be up to the GM to make smart moves now and in the summer. It's a critical time, and the lessons he has learned on the job will be important in how he moves forward.

Re: Zajímavosti

Dallas becomes the 10th NHL franchise to win 1,500 games.

30 (edited by steiner 3.3.2012 19:22:44)

Re: Zajímavosti