Re: Eric Cole

No letos určitě ne wink Podle mě by byl zázrak kdyby jsme to play off udělali. Plno hvězd hraje pod očekávání a mančaft táhnou kluci od kterých se to nečeká.  A obránci to je bída a utrpení, máme mi vůbec nějakýho ofenzivního beka? Koukám do stats. a beci dali letos 5 branek z toho 3 Dillon.  A v hodnocení +- jsou v plusu pouze Dillon s Robidasem.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Eric Cole

Tak Steiner je optimista, on nevidí věci které vidět nechce :-)

Re: Eric Cole

Odsuzovat Rydera že nedává branky a vyzdvyhovat Colea je podle mě tmářství. A argumentace, že Cole je tady od toho aby tvrdil muziku a né aby dělal body je ubohost. Mančaft táhnout v podstatě neznámí hráči, obrana nemá jedinýho ofenzivního beka co by mohl hrát klíčovou roli při PP a celej mančaft v podstatě stojí na gólmanovi.

Co se týče mě proti Coleovi nic nemám až na to, že je starej, za zenitem a neproduktivní, ale uvítal bych kdyby přišel spíš za hráče podobnýho ražení a tím myslím třeba Morrowa ale toho by asi u Canadiens nechtěli protože nejsou padlí na hlavu. A jestli Ryder nechtěl jednat o smlouvě mohli jsme ho dle mího soudu udat mnohem líp...

I pád na držku je pohyb dopředu...

34

Re: Eric Cole

Já jsem sice věčný kritik Tampy i Stars, ale tohle už je trošku moc... Někteří hledají zlo i tam, kde není big_smile

Ryder a 5 mega? WTF? Vzhledem k tomu, že bude podepisovat poslední větší kontrakt kariéry, určitě bude požadovat minimálně 3+ roky a cenu 4.5M+ nemá ani omylem. Takhle se klub začíná dostávat do problémů, přeplácením průměrných či lehce nadprůměrných hráčů. Něco jiného je dát 5M hráči na one-year deal, to nepředstavuje do budoucna žádnou žátěž ani potencionální problémy, ale 3+ roky, to je sakra rozdíl a už to smrdí.

Cole a neproduktivní? Loni udělal stejné množství bodů jako Ryder. Samozřejmě tady je varianta, že se nechytí, jsou tam nějaké problémy, ale neočekávám to. Cole i Ryder mají cca stejný bodový průměr, kdybych si měl vybrat jednoho z nich, nezávisle na věku, platu, potřebách teamu atd, beru Colea. Ryder má lepší střelu a je lepší v PO, ve všech ostatních aspektech hry je Cole stejně dobrý nebo (a to většinou) lepší - rychlost, tvrdost, pracovitost, přítomnost v kabině atd.

BTW, Cole měl i loni slabý start do sezony. Nakonec se zvedl natolik, že byl nejlepším hráčem Habs. Snad to bude letos podobné.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

35

Re: Eric Cole

Jako když mě Ryder řekne, že nechce jednat o prodloužení, že si chce zkusit trh s volnými hráči tak bych ho vyměnil taky. Klidně za pytel puků.

On je hajzl co se peněz týče. Utekl z Montralu, utekl z Bostonu a utekl by i od nás. Není to Modano nebo Richards, kterýho si tady nechám do konca sezóny a pak zkusím nabídku. Uvidíte, že pokud mu v Montrealu nedají hladu peněz, odejde zase jinam a oni z toho nebudou mít nic.

Fakt, že z této situace JN vytřískal Colea je podle mě velký bonus. Nejsme v dobré situaci, bojujeme o play off, přesto bych já osobně jako manažer nejednal jinak. Je potřeba myslet na budoucnost. Naši mladí kluci mají teď šanci se ukázat.

Re: Eric Cole

S tim se nedá,než souhlasit.

37 (edited by Gulis 1.3.2013 17:21:09)

Re: Eric Cole

Je potřeba myslet na budoucnost :-) Z téhle věty se mi postavily všechny chlupy na těle. Co se týče Dallasu, tak jsem na tenhle argument dost alergický.

Re: Eric Cole

Jágr, Whitney, Cole, Morrow, Robidas budoucnost je naše... lol

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Eric Cole

Minimálně 2 z nich tu příští rok nebudou.

Re: Eric Cole

Ať je ten druhej kdokoliv doufám že ten první je Morrow tongue

I pád na držku je pohyb dopředu...

41

Re: Eric Cole