Topic: NFL

Quarterback Dallasu Cowboys Jon Kitna ukončil po patnácti letech svou kariéru v NFL. Jon Kitna během své bohaté kariéry zkompletoval 60.1% přihrávek pro 29.745 yardů, 169 touchdownů a 165 interceptions. Prvním quarterbackem Kovbojů je Toni Romo, pokud se nemýlím, tak Jon Kitna byl druhým quarterbackem v klubu.

Re: NFL

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: NFL

Re: NFL

A pak že hokejisti berou strašný prachy big_smile

5

Re: NFL

Napíšu to třeba do tohohle tématu. V uplynulých sezónách prohrálii hráči amerického fotbalu Dallas Cowboys a baseballisté Texasu Stars ve svých soutěžích klíčový zápas a kvůli tomu nepostoupili do vyřazovacích bojů.

Kovbojové v posledním zápase základní části prohráli s Washingtonem, Washington tak vyhrál divizi a postoupil. Kdyby zvítězili Kovbojové, byla by situace přesně opačná. Šlo vlastně o přímý střet.

Texas Rangers měli po konci Základní části stejnou bilanci jako Baltimore Orioles a o místo v play off se spolu utkali v tzv. American League Wild Card Game - v jediném zápase, který rozhodl. Kdo vyhrál, stal se postupujícím do play off. A vyhrál Baltimore. Mezitím už začala nová sezóna MLB.

Basketbalisté Dallasu Mavericks se v posledních zápasech docela zvedli a určitě budou chtít promluvit v boji o 8. místo. Osmý je zatím Utah - bilance 38 výher - 36 porážek, na vlas stejnou bilanci mají Los Angeles Lakers, Dallas má zatím bilanci 36 - 37. A o tom, jak si vedou dallaští Stars, všichni moc dobře víme wink.

Re: NFL

a nepřiložil bys ještě info o FC Dallas? Jistě ne neprávem jsi je opomněl wink

7

Re: NFL

Neopomněl, spoléhal na to, že to doděláš ty, ale zkusím něco najít. big_smile Jinak jsem ten příspěvek psal proto, že nějaké dallaské/texaské kluby také nezvládly klíčové zápasy, ale když si to přeješ, dodělám i info o FC Dallasu. Mám u tebe minimálně kafe a koláč wink.

FC Dallas: Loňská sezóna: V Západní konferenci skončili šestí a nekvalifikovali se do play off. V probíhající sezóně se jim daří ale o hodně více, bilance 4 - 1 - 0, momentálně to znamená 1. místo v konferenci. (A to za ně nehraje žádnej Švéd)
Jejich stadion má kapacitu pro 20 500 lidí. Na soupisce figuruje Peruánec, Kolumbijec, Brazilec, Francouz, Panamčan (hráč z Panamy big_smile), Hondurasan, Jamajčan, logicky nad všemi převažují počtem hráči USA, ale Švéd nikde...

Koukám, že bydlíš v Pardubicích. Těma projíždím, když jedu do školy nebo ze školy.;) Ale nebydlel jsi dříve v Praze?

Re: NFL

já jsem línej, umím ale organizovat, rozdávat úkoly, kontrolovat a upomínat big_smile Metoda cukru a biče forévr wink Chceš dvě švihnutí a jeden koláč nebo dva malé koláčky a jednu ránu bičem? big_smile

ale dík za info wink

ne, v Pze dělám, v Pcích žiju wink

9

Re: NFL

Jinak samozřejmě rádo se stalo, zas tak práce mi to nedalo wink. Dal bych si dva malé koláčky a místo toho biče radši cappuccino. big_smile

10

Re: NFL

je mi líto, metodu cukru a cukru nevyznávám wink