Topic: Chelsea

Re: Chelsea

búúú! Arsenal 4 life!

Re: Chelsea

Jedeš!

AVB je bez práce, mám den smutku. Bohužel neudělal čistku, která musela přijít a to ho stálo místo.

4

Re: Chelsea

Koho konkrétně měl podle tebe vyhodit?

5

Re: Chelsea

A jak by sis čistku představoval, hned po příchodu nového kouče? O místo ho stála Abramovičova netrpělivost s výsledky a ty taky nemusí být hned. Když už ho vzal, tak ho měl nechat celou sezónu a poté by si Boas přivedl hráče kteří mu budou vyhovovat a naopak.
No, že by mi to vadilo se říct nedá big_smile

Re: Chelsea

Tak AVB měl vědět, že ti hráči, co tu byli, na to nemají. Proč asi letěl CA? Kvůli pomalé obměně kádru. Chápu, když nakupoval v prvním přestupovém období jen hráče do budoucna, i když forma některých z posledních let, mu měla jasně ukázat, co a jak. Nicméně druhé přestupové, už věděl, co a jak a stejně nic neudělal.

Osobně si myslím, že CFC měla již dávno řešit hráče jako je Malouda, Kalou, Anelka, Bosingwa, Ferreira, Hilario, atd. To bylo minimum.

Již delší dobu také říkám, že je třeba hledat tvůrce hry, Lamps na to už nemá. Také je třeba hledat nové útočníky, Drogba je starý a Torres měl v zimě také jít. Nebránil bych se ani prodeji Colea. CFC musí dělat změny, hráči stárnou a nikdo by neměl být nedotknutelný, kromě JT. Meireles je zatím děsněj, Ramires a Sturridge nevyrovnaní, ale perspektivní, to samé Romeu. Více šancí zasluhuje Bertrand, McEachran či Lukaku. Torrese patří nakopat.

Nechat celou sezónu by šlo, kdyby bylo vidět nějaké zlepšení. Ale to vidět není. Ani ve hře, ani ve výsledcích.

V létě čekám příchod JM, který vyhraje s Realem španělskou ligu a možná i LM. Anebo možná dojde Guardiola, ale tomu moc nevěřím.

Re: Chelsea

no ja som nechápal čo sa s ním stalo. tie prvé zápasy s Chelsea hral krásne.

Re: Chelsea

Krásně, to bych neřekl. Vyhráli jsme je o fous a nadřeli se...žádná krása, žádná lehkost.

9

Re: Chelsea

Tak Malouda měl minulou sezónu hodně dobré období ne? big_smile Lamps... myslím že si budete muset nějaký rok počkat, než za něj přijde TOP náhrada. Jen tak ho odhodit asi bude těžké.
A Torrese bys odstřelil? Dal bych mu šanci ještě, když stál balík a fotbal hrát nezapomněl. Ani mě nenapadá kdo by mohl mít zájem.
Mourinho? big_smile Myslím že si dá ještě sezónu na lávce Realu ( letos PD nejspíš vyhrajou, v LM bych to spíše viděl na Barcu a příští sezónu pojede s Realem na LM ).

Re: Chelsea

no tak neboli skvelé ale prehrať zápas s WBA? potom Everton, Birmingham a samé prehry alebo remízy. ak ma štatistiky neklamú, Chelsea od roku 2002 neprehrala s West Bromom ani raz. no okrem tejto soboty smile

Re: Chelsea

Koukám,že okolo mě je to samej fanda Chelsea:)))

Re: Chelsea

A to je dobře. CFC je klub, který něco znamená. Jejich hymnu zná v Česku každý a CFC byla prvním klubem, který na dresu použil čísla. Který další klub se něčím podobným může pochlubit?

Dneska bych se fandou CFC určitě nestal, neb hrají hrozně. Já CFC fandím už dlouho, to tam ještě běhal Zola, Vialli, Flo, či RDM.

Nejtrapnější mi připadá, když lidé začnou fandit klubu proto, že tam hraječeský hráč, a jak odejde, fandí zase někomu jinému. To je hnus. A také mi vadí, když si někdo vybírá k fandění jen klub, který momentálně vyhrává. To mám daleko raději fans, co fandí třeba Birminghamu či Coventry, než Barcloně či MU či MC.

A myslím, že fandové Stars tomu rozumí hodně dobře. Tedy pokud nezačali fandit Dallasu v roce 1999. smile

13

Re: Chelsea

Taky nemám rád, když někdo fandí někomu kvůli tomu, že vyhrává, to je pak opravdu "fandovství"...

Kdo tady fandí Chelsea? O Steinerovi vím. Kdo dál?

Re: Chelsea

Na prvním místě je pro mě Bayern Mnichov, přes to nejede vlak, kolem mě je to samá Barca a Real, takže jsem zvědavý jak dopadne LM....ale za dloooouho po Bayernu je to Chelsea, ale tam už to není tak horké, ale přeju ji!!!

Re: Chelsea

Tak z venku nemám oblíbenej klub.Spíš se chci kouknout na pěknej fočus,což v naší lize nejde.Jinak ač jihočech od mala Sparta,ale koukat se na ni nedá,tak z ní šedivim.