Topic: Nill - Monty

Bude tu Nill i další rok? A co Monty? Šup sem s vašimi názory na věc.

Re: Nill - Monty

Doufejme ,že Monty tu nebude už v listopadu a s ním by měl jít i Nill, ale ten to tu může dosrat do konce sezony...

Re: Nill - Monty

Jestli Nill neudělá PO, tak končí. Gaglardi má podle mě jen jednu trpělivost.

4 (edited by steiner 17.10.2019 13:32:53)

Re: Nill - Monty

Dle mého bude Nill trpělivý, ostatně jako vždy, a Monty může být zatím v klidu. Stačí 3 výhry v řadě hned to bude jiné. Ale ty musí přijít, Monty řekl, že to již čeká v příštím zápase. Pokud neuděláme PO, pak Nill skončí, tak to také vidím. A když bude nový GM, bude i nový trenér.

Jinak zajímavě napsané...pokud Nill neudělá playoff...a já píši pokud neuděláme playoff… wink

Re: Nill - Monty

Tak nejvyšší odpovědnost za výsledky má GM. Sice ano, je to o hráčích a předváděné hře, ale ty hráče přivádí GM, stejně jako trenéry.

Re: Nill - Monty

Všichni víme, že ti hráči umí hrát lépe. Pokud to nepůjde z nějakého důvodu, pak je konina si myslet, že dlouhodobě to půjde pod kýmkoli jiným. Osobně jsem pro to nechat to do konce sezóny být, a pokud to nepůjde, pak uklidit v létě.

Re: Nill - Monty

Já kdybych byl trenér a měl super hráče a hrali by mi hovno, tak bych se snažil prijit na to proč podemnou to hovno hrajou, neumím z nich dostat vic, proč?!  Nový trenér, nové metody , nový impuls, jiná psychologie....samozrejmne, by ale musel prijit někdo lepší než Montgomery.....

Re: Nill - Monty

Otázka je jestli by to byl takovy problem....

Re: Nill - Monty

Nebýt PO, kde to najednou šlo, tak tu ani jeden už nejsou, co si budeme nalhávat. Pod Nillem se to neposouvá dlouhodobě, tam by měla být priorita v tom něco změnit. Jestli si pak nový GM přivede nového trenéra už bude na něm.

Celkově je nejvíc alarmující ten sestup největších hvězd, Benna a Seguina, teď se k nim dá zařadit i Klingberg. Lites měl svatou pravdu a všichni to věděli. Ta kritika na něj mě překvapuje, co já znám amíky z práce, tak když nebyli s něčím nebo někým spokojeni, řekli to rychle, na rovinu a jelo se dál. Bez nějakých výčitek a připomínání, prostě odosobněná kritika.

Třetí rok se bavíme o tom, že ten tým je starší, ne lepší. Je super, že přibývají hráči jako Heiskanen nebo Hintz, ale pak přivedeme Sekeru, 3 roky Pavelskimu, , Methot, Hanzal. Docela dost důvodů proti co vyváží jedno PO pro...

10 (edited by steiner 18.10.2019 11:01:54)

Re: Nill - Monty

Tak to je obecně problém Nilla. Udělá super kroky a pak to zařízne diskutabilními podpisy.

My nyní řešíme problém s rychlostí. A spoléháme se na to, že to vyřeší jeden hráč povolaný z farmy. Přitom stačilo podepsat v létě někoho, kdo umí bruslit. Ty podpisy nebyly marné, ale všechno to byly hráči se zdravotními riziky, hráči starší a pomalí. Chtělo to větší rozmanitost.

Seguina bych z toho vynechal. To je náš nejlepší hráč dlouhodobě. Sice se občas sveze s Bennem, ale on umí zapnout.

Nill podepsal naše TOP hráče na dlouhou dobu a tak v létě musel shánět hráče, kteří budou ochotní jít k nám na rok. Výjimkou je Pavelski. Ten půjde nahoru. Snad smile