1 (edited by S.T.A.R.64 6.12.2016 19:39:17)

Topic: Calgary Flames (27.zápas)

I pád na držku je pohyb dopředu...

2 (edited by S.T.A.R.64 7.12.2016 14:56:32)

Re: Calgary Flames (27.zápas)

Letos je to neskutečná bída, ty změny který proběhli v létě nebyly vůbec k lepšímu. Goligoskiho ztratit bez náhrady to byla bota a vymlouvat se na absenci Hemskýho nebo Hudlera asi nemůžem...

Normálně se začínám bát o play off...

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Calgary Flames (27.zápas)

Jojo Stare začínám sdílet tvůj skeptizmus, obzvlášť když ti zápasy vidím... už mě ta chuť kvůli tomu vstávat absolutně přechází.

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Calgary Flames (27.zápas)

Svalovat to na golmany ja taky blbost, když tak vidím jak jedou 2 na golmana co s tím ti naši brankáři maj asi dělat sad

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Calgary Flames (27.zápas)

No ani mi nemluv... Ta druhá třetina zase bylo žrádlo... Gadreau si dvakrát jede sám, pak týpek v oslabení a tečku tomu dají Chiasson a johny samotní na Lehtonena..

Kari je nejlepšííí!!!

Re: Calgary Flames (27.zápas)

no já jsem první měsíc sledoval všechny zápasy, ale po tom hnusu co předvádíme se už nedívam ani na replaye, zbytečně vyhozene prachy za nhltv. Já vidím jedinou výchozí možnost a to je změna trenéra, Ruff už storpocentně nemá co dát a bude to jenom horší...

Re: Calgary Flames (27.zápas)

Neměli jsme dělat tak razantní změny. Loni jsme vyhráli Základní část na Západě a dělil nás zápas od finále Konference, čili ta proměna kádru byla nelogická a zbytečně riskantní.

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: Calgary Flames (27.zápas)

Tak Nill těm hráčům smlouvy nabídl, ale chtěli delší a větší smlouvy, viz Gogo. Nyní se ukazuje, jaký měl přínos pro tým, ačkoli tu byl pravidelně drbán. Ono něco jinéh je RS a něco jiného je PO. Aby to člověk mohl kurvit v PO, musí se do něj nejprve dostat. Udržet všechny hráče nešlo. Navíc chtělo vedení tu obranu obměnit.

Ty absence v úvodu sezóny byly a jsou zásadní. Spezza, Sharp, HUdler, Hemský, Oduya a mnoho dalších, to se prostě projevit musí. Navíc Seguin a Benn nezačali úplně v pohodě.

Dle mého měl Nill udělat nějakou výměnu. Nepochybuji ale o tom, že se o ni snažil. Pokud odešel Ničuš, tak ho nenahradil. Anebo jen z vnitřních zdrojů a neadekvátně. Osobně bych ho vyměnil, přidal k němu třeba Lindella či Nemetha a a to by v tom byl čert, aby někdo solidní nedošel. Také se čekalo, že si někteří hráči řeknou o větší roli. Ale bez Goga je Klingon daleko slabší, Lindell, Nemeth ani Oleksiak si o stabilní místo v sestavě neřekli a to měli udělat základ. Nakonec zase vypadá celkem OK Jordie Benn. Od Johnse se také čekalo víc. Hamhuis také nic moc.

Útok byl loni famózní. Letos branky nedáváme. Zatím katastrofální je Spezza, který by měl být tahounem. Roussel nás táhl pár zápasů, od té doby nic. Eavesovi také pomalu dochází šťáva, byť hraje se zraněními a jako jediný si drží solidní úroveň. Eakin je zpátky, ale zatím jen jedna asistence a -6. Sharp to samé. V podstatě nikdo nehraje nějak solidně. Občas se ukáží gólmani, ale obvykle jsou to jen velmi krátké série. Pokud gólman pustí 2 branky, loni by to téměř vždy stačilo na bod či dva.

Ty návraty po zraněních, to je vždy na delší dobu. Tedy často. A když je hodně zranění, je až moc černých pasažérů. Letos to není náš rok. Loni byl tým zdravý.

Navzdory tomu všemu...kdybychom byli lepší v OT, tak bychom měli celkem solidní body.

O PO se také bojím. Ještěže jsem letos nějak tak tušil průser a už do Stars tolik neinvestuji.