Topic: Drew Doughty

Vyhrál 2x Stanley Cup s Los Angeles, má 2 zlata ze ZOH, stříbro z MS, zlato z MSJ... A 8. prosince oslaví teprve 25. narozeniny... smile Wow! A přijde mi, že si fakt dlouhodobě drží svůj hodně vysoký standard. A když to vezmu s trochou nadsázky, řekněme, že by mě nepřekvapilo, kdyby mu vzhledem k úspěchům a k tomu, co už odehrál, bylo třeba 28. wink Ale ono mu ještě není ani 25. big_smile

Dle mého má na svůj věk hodně za sebou. Jak zápasově, tak i z hlediska úspěchů, kterých dosáhl. A budu rád, když také napíšete pár svých postřehů k němu, docela by to zajímalo.

Třeba dosáhne i na některou z inviduálních trofejí. Co třeba Norris Trophy? Bude mít podle vás šanci? Kam ho řadíte v žebříčku mezi nejlepšími beky?

Je jedním ze základních stavebních kamenů LA i Kanady na mezinárodním poli. V rámci posledních OH si připsal 6 bodů (4+2), přičemž odehrál 6 zápasů.

Re: Drew Doughty

a pointa?

Re: Drew Doughty

Ta je snad zřejmá, ne?

Re: Drew Doughty

pointa: upozornění na nebezpečně vysokou jakost.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero

Re: Drew Doughty

Přesně, pointa je zřejmá. smile wink

Re: Drew Doughty

Re: Drew Doughty

V aktuální sezóně zatím odehrál 13 duelů a připsal si 6 asistencí. V zápase proti našim Hvězdám pobyl na ledě dokonce 31 minut a 46 sekund! Ćtyřikrát vystřelil na bránu, ale nebodoval.

Re: Drew Doughty

ne, v poho....já v tom hledal něco víc....moje chyba

9 (edited by kisin 5.11.2014 20:25:03)

Re: Drew Doughty

Doughty je momentálně asi nejlepší bek na světě (top3 při nejhorším). Norris Trophy funguje na stejném principu jak např. Richard, bere to bek s nejvíce body, at je to třeba MAB. V LA se na body nadře, má to těžké. Další dark horse (i když to byl loni, letos se s ním už musí počítat) je Giordano, který s Brodiem táhne Flames správným směrem. A momentálně zraněný Hedman. Za zmínku stojí tradičně Suter.

Např. Subban je zatím hrůzostrašný, nepatří ani mezi nejlepší 4 beky Francie.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper