Topic: MS rok 2014

mě by teda zajímalo, proč najednou pan Marts odstavil nejlepšího forwarda Tří Korunek, Lindströma ....
kucí komentátorský naznačovali, že tihle dva se moc nemusejí, ale pro MS prý uzavřeli "příměří".
...to moc dlouho nevydrželo sad

Re: MS rok 2014

Marts je evidentne popularni. Nastesti po MS konci.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: MS rok 2014

tak když se rozloučí opět zlatem... tongue

Re: MS rok 2014

Tommy letos si na tomhle MS rozhodčích nic nenalhavej wink Švédi to dotáhnout max do bojů od bronz smile

Kari je nejlepšííí!!!

Re: MS rok 2014

No, čtvrtfinále bylo s prstem v zadku, tedy až na ty poslední 2 minuty. Trenéři věděli, co říkali, když mluvili o tom, že nesmíme polevit na 5 minut... smile

Re: MS rok 2014

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: MS rok 2014

Tak to je snaha o motivaci hráče a zvýšení jeho sebedůvěry. Těžko může před takovým zápasem prohlásit, že Salák je díra, která není schopná chytit nájezd. wink

Re: MS rok 2014

Diky za objasneni, Mr. Obvious.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: MS rok 2014

Je neskutečné, že do každé věty musíš zamontovat anglický výraz. Ale to jsi prostě ty. smile

10 (edited by kisin 25.5.2014 00:00:10)

Re: MS rok 2014

big_smile nemusis Ruzicku za kazdou cenu branit, urcite si o nem nemyslis, ze je to buh. Vim, jak to myslel, ale urcite mohl mlcet a nebo to formulovat jinak. Svym zpusobem to byla urazka Rinneho a Ruzicka ted vypada jako blbec. Od Ruzi jsem snad nic kloudneho neslysel. Dneska me prekvapil Lener, ten ma dobre myslenky. A serou me Hostak s Pospisilem, mam je rad a respektuji je (kdyz pominu neznalost NHL), ale cednika Salaka, Jardu, Cervenku kurva nikdy nezkritizuji, pricemz u ostatnich tymu si servitky neberou.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

11 (edited by steiner 25.5.2014 09:55:22)

Re: MS rok 2014

Tak oni nekritizují, neb jinak budou bez informací a exkluzivních rozhovorů. wink

Já osobně beru jak Špačka, tak Růžičku i Lenera. Ani jeden z nich se nebojí říkat věci naplno.

A Růžička je jenom člověk...slovo B*h ve spojení s lidmi zásadně nepoužívám a nevyslovuji. wink

Červenka je tmel kabiny, to bylo řečeno. Zásadně zklamal Hudler a v důležitých zápasech tradičně Jágr. Ale vyhrává a prohrává tým. V brankovišti to byla bída. Takže tento tým byl hodně slabý a přesto hraje o medaile, což bych řekl, že je úspěch na to, jak těžko to lepili dohromady.

12 (edited by kisin 25.5.2014 11:51:35)

Re: MS rok 2014

Myslíš exkluzivní rozhovor Hany Ježkové? big_smile tu výtahli z nějakýho ústavu, dementnější otázky už pokládat nelze. Jak s ní vyjebal Kontiola, to bylo k nezaplacení. Divím se, že ji neposlal do piče. I když svým způsobem poslal big_smile

Já bych to nějak nepřecenoval. USA a Kanada mají na MS tradičně mladý a slabší tým, Fini a Švédi mají snad ještě méně hráčů z NHL než my. USA měli nejmladši tým, po Francii asi nejpřijatelnější soupeř. Ovšem nebýt zkratu Abdelkadera, kdo ví, jak to dopadlo. Mohl tam frnknout Johnson nebo Gaudreau a mohl být amén. Včera proti Finům neměli nárok, Fini hráli lépe takticky, měli lepší gap control atd. Westerlund je špička.

Jágr na tom letišti nemá nárok, na americkém kluzišti by byl lepší. Smutné je, že i tak patří k tomu lepšímu... Ale jestli má aspon trochu soudnost, na MS se už neobjeví. Hudler je dle mého špatně využíván, celý turnaj, ani se nedivím, že měl s Růžičkou spory. To upřednostnování slávistů je do očí bijící.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: MS rok 2014

tohle MS je naprosto zbytečnej turnaj, bafuňáři by si měli vyndat hlavy z prdelí a v roce, kdy je OH nehrát MS. Mančafty na ně......asi jen letos vyjma Rusů.....staví béčkový mančafty, řada hráčů nechce po OH absolvovat ještě tenhle sranda turnaj.
Proto bych nominace, výsledky a výkony bral s rezervou...

Re: MS rok 2014

I pád na držku je pohyb dopředu...

Re: MS rok 2014

Já myslím, že MS má smysl i tak. Minimálně si zahrají mladší hráči, nasbírají zkušenosti vedle pár starších hráčů. Zkušenosti jsou nepřenosné, je třeba ty situace prožít.

Tady je tradice, že se hraje rok co rok a ta tradice není rok stará. Nikdy se to neřešilo, zajímavé je, že se to řeší v posledních letech. O něčem to vypovídá.

Souhlas, že s USA to mohlo dopadnou všelijak, nicméně i tak jsme čtvrtfinále zvládli.

A ještě jedna zásadní věc. Kdo někdy viděl tak nasraného Jágra? To bylo něco...super zážitek.