226 (edited by kisin 27.2.2015 14:27:52)

Re: Tyler Seguin

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

227

Re: Tyler Seguin

kisin: já to všechno beru s malou poznámkou o srovnávání útoků dnes a před 4 lety. Souhlasím, že to nebyla žádná top sláva, aby na tehdejší roky, to taky nebyl průser. Ale o tom to není.
Jsem si vědom i toho, že stvořit PO kádr není jednoduchý a trvá to. Ale prostě mě serou takový ty agitační kecy typu "setrvejte v naději soudruzi, naše cesta je správná, nenechme si ji rozvrátit, už zítra to bude lepší a lepší"... To se tady dočítám pomalu každou sezónu. Jestli je ten směr správný, musí to nést prokazatelné znaky zlepšení, alespoň dílčího.
Nám se zlepší jedna část, ale obratem jde do prdele druhá. Srovnáme tu druhou a rozsype se třetí... A já jsem už netrpělivý. Jasně, můj problém.

228

Re: Tyler Seguin

Jednou vetou...Systém bránenia vo vlastnom pásme a po strate puku je katastrofa...

229 (edited by kisin 27.2.2015 15:05:13)

Re: Tyler Seguin

Tommy, já tě chápu, ale v dnešní NHL se velmi těžce něco staví prostřednictvím FA nebo výměn. Trh je rok od roku horší, udělat výměnu je velmi těžké a zde se Nill, na jeho obranu, prezentoval velmi dobře. Získal Spezzu se Seguinem, málokterý GM se za to období může pochlubit takovými rybami. Spíš asi žádný.

Podívej se na TOR, PHI, EDM, NJD a podobné zoufalce. Nakupují, utrácejí, ale většinou přeplatí přecenované hráče a nikam se nehnou. A sami mají hrozné prospecty, to je zásadní problém.

Sice už to může znít stereotypně a chápu, že po těch letech už nemáte trpělivost, ale nejlepší je spoléhat na vlastní prospecty, být trpělivý a výhodně tým doplnit pouze hráči, co za to stojí (Spezza, Seguin...). Podaří-li se něco podobného Nillovi i do obrany, vymění Kariho/vyhodí trenéra a najde osobu, co to u vás povede, jste za vodou.

Podívej se na Winnipeg. Roky, doslova roky nic nedělali, letos vůbec poprvé od svého přestěhování udělali výměnu a najednou jsou PO tým. Čekali, vychovali mladé, byli pohromadě a nyní to přináší ovoce. A jejich situace byla snad ještě zoufalejší jak ta vaše.

Myslím si, že do 2-3 let byste se měli zařadit k top týmům, pokud se něco zásadního neposere a konečně se už vyřeší obrana. Klingberg, Honka, Gogo, Demers a nějací 2 schopní beci, jeden ideálně #1-2, druhý někdo kvalit Scandelly, Stralmana či Boychuka a hned je to o něčem jiném.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

230 (edited by kisin 27.2.2015 15:05:35)

Re: Tyler Seguin

Jen připomenutí, že ne všechno je zdaleka tak negativní: málokdo má takovou dynamickou dvojici jako Benn-Seguin, málokdo má tak kvalitního 2.centra jako Spezzu, málokdo má perspektivnějšího beka jak Klingberga a co je nejdůležitější, málokdo má lepší prospect pool.

Já si myslím, že vaše kroky v 2011, 2012 možná nebyli tak dobré, jak si někteří mysleli, ale poslední cca rok, dva, si imho myslím, že se ubíráte správným směrem a kdybych byl váš opravdový fanda, věřil bych. A asi víte, že do vlastních řad nejdu pro ránu daleka a nejsem zrovna velký optimista Tampy.

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

Re: Tyler Seguin

Je pravda,že nás to loni namlsalo.V létě Spezza a spol. a navnadilo nás to.Do toho různé předsezoní pasování na černého koně soutěže apd.Holt jsme čekali jinej šrumec...
Jinak věřim v lepší zítřky a doufám,že vyhrajem SC v době,kdy ještě budu moct lemtat a ne aby mi to mudr. zakázal a já na to čučel od vody...

Re: Tyler Seguin

Tak nasraanej a frustrovanej, to je snad každej z nás, bez ohledu na to, jestli někdo jen brble a nevidí to dobré, anebo vidí i to pozitivní.

Já jsem taky nasranej, loni jsme hráli dobře, letos jsme nenavázali, a to je frustrující, speciálně hráči jako třeba Daley či Lehtonen, na kterých se mělo stavět, tak těžce prosrali první měsíce. Když se přičte zvykání Spezzy a Hemského, jsme tam, kde jsme.

233

Re: Tyler Seguin

Ale klobúk dole pánové, že sa z obyčajnej reklamy na ajpedy sa stala žhavá diskusia o budúcnosti, problémoch a smerovaní klubu Dallas Stars. big_smile

The harder the battle, the sweeter the victory.

Re: Tyler Seguin

Benn14: O střídání témat v jednom threadu jsme se dohadovali už před 10 lety se steinerem a toho času s mekym.

235

Re: Tyler Seguin

236

Re: Tyler Seguin

''You have to pay your dues'' - Jon Cooper

237

Re: Tyler Seguin

The harder the battle, the sweeter the victory.

Re: Tyler Seguin

Viděl jsem.

Re: Tyler Seguin

Jak by se řeklo v Unreal Tournament: Dominating big_smile

240

Re: Tyler Seguin

monster kill.

Alex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Hero