Úvod | Aktuality | Články | Výsledky | Soupiska | Češi | Transakce | Vedení | A A C | Chaty | Draft | Wallpapers
Hokej je vášeň, nechte se strhnout.
Nejsi přihlášen
Trošku mě to překvapilo, ale Martin byl náš nejhorší obránce. Nedařilo se mu dozadu a nepřidal očekávaný počet bodů ani dopředu.
Doufám, že se Mitchell dokáže rychle adaptovat.
Willie Mitchell je podle mě vynikající posilou. Stars potřebují v obraně přitvrdit a vylepšit hru v oslabení. Daley, který speciálně v oslabení hrál fantasticky, a vlastně vůbec hrál OK, tak v posledních asi 30 zápasech ztrácel šťávu. Nebodoval, získával mínusové body za pobyt na ledě a oslabení Stars najednou začalo mít vážné problémy. Asi se i ukazuje, že Daley je ještě mladý, nezkušený, možná ho dohnala i únava. Olympijská pauza mu snad pomohla. Willie navíc dělal v Minnesotě kapitána, snad zde tedy budou i nějaké vůdčí schopnosti. Ty potřebujeme jako sůl.
A celková výměna podle mě vyznívá taky super. Rozhodně jsme získali více než Minnesota, i když to na 100% ukáže až čas. Mitchell by měl zapadnout, s jeho stylem hry to snad ani nejde nijak jinak. Draft ve druhém kole se taky hodí. Škoula byl jednoznačně až do příchodu Niinimy naším nejhorším obráncem. Postrádal sebedůvěru ve hře dopředu, moc nebodoval a ani hra dozadu nebyla nijak oslnivá. Takový průměr, jeho hra nebyla oslnivá ani vyloženě špatná a asi úplně nezapadl. Možná ani neměl správně definovanou roli v týmu. V Minnesotě pravděpodobně dostane mnohem více času při PP a to mu třeba pomůže. Navíc má podepsanou smlouvu i na příští sezónu.
Belle měl být naším nejlepším obráncem budoucnosti. Na farmě v Iowě však prošel těžkou krizí. Přechod do AHL nezvládl a v hierarchii obránců se hodně propadl. Poté ho přibrzdilo vážné zranění. Po vyléčení prý již hrál lépe. Třeba je něco jako Daley. Na farmě prd a v prvním týmu OK. Těžko říci. Rozhodně máme v systému několik dobrých obránců, takže Belle nebude až tak chybět. Spíše nám chybí kvalitní útočníci.
Otázka však je, na jak dlouho u nás Mitchell zakotví. Smlouva na 1,35 milionu mu po sezóně končí a on prý bude chtít smlouvu na 3 miliony za rok. Nejsem si jist, jestli by na to v Dallasu měli, spíše ne. Jedině, že by někdo odešel. Kdyby se podařilo vyměnit Niinimu, neměl by být problém. Vše je otevřené též u Arnotta a Guerina. Já bych byl velmi rád, kdyby Mitchell u Stars zůstal na delší dobu. Takových obránců není nikdy dost. Zubov i Klemm jsou hodně staří, Klemm má před sebou pravděpodobně už jen jednu sezónu. Navíc Mitchell je v nejlepších letech.
Editoval Steiner (10.3.06 11:41)
Já sem určitě pro, všema dvaceti.
Škoula u nás nepodával výkony jemu hodné, takže tohle je určitě kvalitní tah.... ![]()
Já jsem také pro, od Škouly jsem čekal mnohem víc. A Mitchell, pokud se v Dallasu chytí, bude výborná posila.
Langoš psal:
Já jsem také pro, od Škouly jsem čekal mnohem víc. A Mitchell, pokud se v Dallasu chytí, bude výborná posila.
Přesně tak, přece jenom je to už známější jméno, a hlavně by se mohl sehrát s Arnottem, když spolu byli v NJ.
Steiner psal:
No tak sehrát se musí s celým týmem......ne jen s Arnottem. Myslím, že vzhledem k tomu, co hraje, by to neměl být velkej problém. Jen bude otázka, jaké budou obranné dvojice. Kdo bude sedět?
No jasně, já myslel jako že se už znaj...
Já myslím že to bude úplně stejně tak jak to bylo. Tzn.
Boucher - Zubov
Mitchell - Robidas
Daley - Klemm
Niinimaa bude sedět.
ja som pro ked sa mitchell chyti tak to bude ok a este druhe kolo draftu no...dobry tah
Ano,ale este by som bral nejakeho utocnika.
Tak složení obraných dvojic by dnes mělo být takovéto
Mitchell - Zubov
Boucher - Robidas
Daley - Klemm
Mitchell by měl přinést první obraně více důrazu, Boucher zase zlepšit ofenzivu v druhé obraně.
Já myslim, že Boucher by měl zůstávat v první dvojici.
Editoval Langoš (13.3.06 14:29)
Langoš psal:
Já myslim, že Boucher by měl zůstávat v první dvojici.
Já si to myslim taky, přece jenom Boucher je náš klíčovej hráč, jeho góly tu jsou znát, a nevim jestli by měl bejt v druhý dvojici...
Musím se přiznat, že mě tím Tipp překvapil, že Robidase posadil. Uvidíme jak tomu bude v tom dnešním zápase ve kterém hostíme Vancouver.
meky psal:
Musím se přiznat, že mě tím Tipp překvapil, že Robidase posadil. Uvidíme jak tomu bude v tom dnešním zápase ve kterém hostíme Vancouver.
Taky sem zvědavej...
Mitchell je kvalitni hráč, určitě bude užitečnějši než Škoula. Dobrá posila před PO. Ale po sezoně ho asi ztratime, zatimco Škoula by nám ještě rok zustal za přijatelnej peniz. Pěkně je to okomentovany na weblogu.
Mě trochu překvapuje, kolik dostává Mitchell času na ledě.
V zápase ve Vancouverem to bylo 15:33
V zápase s Vancouverm to bylo 15:21
Když pominu Daleyho, kterej se v tom druhým zápase dvakrát porval, tak všichni obránci mají víc ledu než Mitchell.
Taky nezapomeň, že nehraje PP, kterých tam bylo a navíc v tom prvním zápase dostal 4 minuty za vysokou hůl a v tom oslabení, který on normálně hraje, nehrál a ten čas musel být rozmělněn mezi ostatní. Podívej se na zápas s LA. Má skoro 20 minut. Tentokrát nebyl vyloučenej. A když mrkneš blíže, odehrál to samý co Zubov, akorát myslím jedno střídání ve 2/3 je rozdílný a ve 3/3 jsou tam dvě či tři jiný střídání, jedno je zaviněný PP, v druhým případě si protáhl Boucher střídání. Nezapomeň taky, že někdy se třeba při PK nepodaří všem hráčům vystřídat a někdo tam vázne třeba i dvě minuty. A ještě jedna věc. Když Zubov a celá první lajna odehrajou třeba 1:40 při PP, tak potom se protočí obě další obranný lajny než na Mitchella dojde řada. Zubov si taky občas musí oddechnout.
Otázka ale je, jestli jeho čas na ledě v LA nebyl danej tím dvojím vyloučením Niinimyy ![]()
Editoval Steiner (17.3.06 10:19)
Apon že sme je konečně porazili....
Ted si na ně snad už budem víc věřit...A jinak, Stu Barnes dostal víc času na ledě (asi 18 min) a už si připisuje 3 body, uvidíme, jestli to nebyla jenom náhoda nebo jestli mu to zranění Guerina opravdu prospěje
A marty to zase rozjel: 24 zásahů a jenom jeden gól, zajímalo by mě jak padl...ale i tak slušnej výkon.
jen tak dál...
Mike psal:
Apon že sme je konečně porazili....
Ted si na ně snad už budem víc věřit...A jinak, Stu Barnes dostal víc času na ledě (asi 18 min) a už si připisuje 3 body, uvidíme, jestli to nebyla jenom náhoda nebo jestli mu to zranění Guerina opravdu prospěje
A marty to zase rozjel: 24 zásahů a jenom jeden gól, zajímalo by mě jak padl...ale i tak slušnej výkon.
jen tak dál...
To jak gól padl je samozřejmě v reportu. Jen bych opět poprosil zcela nové téma neplést do diskuze týkající se Willie Mitchella nebo tady zase budeme týden kecat o všem možným.
Weblog | Výměny v NHL | Game rádio | Ice Girls | Redakce | Převodovka | Propagace | Reklama u nás | Mapa