1

(794 replies, posted in NHL)

Přesně jsi na to kápl. Chyběl jim argument. Je to žebříček vycuclej ze zadku. (Konečně, kdyby to na něčem rozumném zakládali, tak vypadal úplně jinak).

2

(794 replies, posted in NHL)

žebříček k hovnu.

3

(160 replies, posted in NHL)

budou automaticky chránění, to jo. Ale hráč se po diskuzi s klubem té klausule může vzdát. Můžou se domluvit.

4

(160 replies, posted in NHL)

Jenomže Las Vegas rozhodně peníze trápit nebudou - minimálně ze začátku. Myslím, že se budou snažit, aby byli nad spodní hranicí platového stropu. Nash navíc bude mít poslední rok smlouvy, pak by ho mohli buď pustit nebo podepsat za podstatně lepší peníze, takže tohle určitě nebude žádný risk si ho vzít. A jak jsem už psal ... z těch nechráněných hráčů to zase nebude tak extra skvělý výběr, aby si mohli dovolit přehlížet hráče jako je  Nash. Neříkám, že tam skončí, ale určitě je to reálná možnost.

5

(160 replies, posted in NHL)

1) může se ji vzdát na požádaní klubu.
2) takovému začínajícímu klubu by se takový player náramně hodil, zase tolik skvělých hráčů k dispozici na výběr mít nebudou. Stále je to dost kvalitní útočník wink

6

(160 replies, posted in NHL)

Z té výměny mám rozpolcené pocity. Brassard byl můj oblíbenec, je to výborný playmaker - sice nikdy nedorostl v legitimního prvního centra, ale byl to nejlepší centr týmu. Dá se to brát tak, že tým doznal pro nadcházející sezonu dalšího oslabení, ale má to i výhody.

1) Ušetřené peníze v platovém stropě - třeba ještě dojde k nějaké změně.
2) Lepší vyhlídky do budoucna - Zibanejad 23, Brassard 29 + zisk cenného draftu.
3) Zisk univerzálnějšího hráče. Ziba je rychlejší, lepší bez puku a v produktivitě loni téměř nezaostával za Brassardem.

Shrnuto. Pocitově jsem nasranej, ale rozumově mám radost a výměna dává smysl. Příští rok čekám odchod Nashe do Las Vegas, vyplacení Girardiho a kdo ví, třeba i odchod Lundqvista do týmu s větší šancí získat Stanley Cup. Takže se uvolní další hora peněz a přestavba týmu bude pokračovat dál. A do tohohle scénáře zapadá mladý Zibanejad víc, než stárnoucí Brassard.

7

(10 replies, posted in NHL)

hubeňour.

8

(405 replies, posted in NHL)

9

(11 replies, posted in NHL)

hráči, kteří mají no-move nebo no-trade clause, tak budou automaticky chránění : O (Girardi, Staal)....bleh..

10

(726 replies, posted in NHL)

Jimmy Howard bude dostupný v létě. To by pro Dallas nemuselo být špatné řešení. Na pár let.

11

(160 replies, posted in NHL)

Tak nakonec ten nejhorší scénář.

"The Post has learned the Blueshirts do not intend to buy out the remainder of Dan Girardi’s contract, which has four years remaining at an annual $5.5 million cap charge.

In addition, sources report management has not requested the alternate captain to waive his no-move clause (which will be replaced by a modified no-trade following 2016-17). Further, no such request is expected.

The series of injuries the 32-year-old played through last season was a factor in his stark decline. A summer of rest should prove beneficial.

That said, it is difficult to envision the Rangers going into training camp with Girardi penciled in as their first-pair right defenseman, even as the club anticipates what is likely to become the “new normal” from No. 5."

12

(794 replies, posted in NHL)

Jose: v pohodě big_smile

13

(24 replies, posted in NHL)

14

(160 replies, posted in NHL)

15

(794 replies, posted in NHL)

...o trochu lepší, než to současné.