1

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

GONCHAR VYMĚNĚN!!! Za Travise Moena (Montreal) + budou platit 8% jeho platu!!!! Tak co na to říkáte?
Poměrě zázrak:D..Nechápu jak to ten Nill dělá. Vždycky se zdálo, že ať jej vymění jakkoliv, tak to bude s 50% jeho platu na našem krku.

Travis Moen je podle všeho bitkař...jestli umí i něco jiného dobře nevím...moc dobře ho neznám


Uvolnilo se asi 3 mega pod platovým stropem. Je možné, že se odehraje ještě nějaká výměna, když se tak uvolnil, ale to je jen spekulace. Hlavně to dává flexibilitu Dallasu a když se něco objeví, můžou na to reagovat.

To je velká výhra pro Dallas...Sice bude hrát asi v AHL nebo možná sem tam v prvním týmu, ale jde hlavně o uvolnění pozice beka + platu

2

(806 replies, posted in Dallas Stars)

3

(247 replies, posted in Dallas Stars)

Už jsem četl ráno, dobrý článek:)

4

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Jde vidět při opakovaných záběrech, že ruka celou dobu svírá hokejku a hned potom říznutí je jak hadrová panenka hmm Snad bude opravdu v pohodě..

5

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Ne to určitě ne...jen říkám, kdyby ho nechytl za rukum tak se to nestane. Je to fakt neskutečná škoda a náhoda

6

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Tak dneska to byl vážně porod celý ten zápas hmm Ani za nic bych nečekal, že budeme přehráni Nashvillem. První lajna prakticky nic nepředvedla, puk pořád někomu utíkal a když se šlo do přesilovky, tak se s tím naše hvězdná pětka mazlila tak dlouho, že snad ani nevystřelili.
Lindback měl sice dobré zákroky a držel tým, ale dvakrát to celkem obraně zavařil, když se vložil do hry. Kdyby se ale daly další 1-2 góly a tým by se trochu uklidnil, tak myslím že mohl skončit s 1 maximálně 2 góly v brance. Tým po hodně divném gólu do šatny znervózněl a začali dělat chyby, jak útok tak obrana.

No nestačí než věřit, že to byl jen nepovedený zápas a další s Columbusem se tým zase zvedne a vyhrajem první zápas sezóny. Hlavně první lajna už by mohla ukázat proč minulý rok byla tak úspěšná...

4:2, benn, spezza, eakin, daley

Byla to fakt škoda. 40 minut hry to byl jen Dallas, Chicago tam bylo navíc až na Crawforda, který jim celý zápas vyhrál. Měli jsme fakt parádní šance. Škoda byla toho prvního gólu, ale jinak Kari chytal dobře...Pokud omezí takové góly na minimum, tak to bude v pohodě.

Samozřejmě všechno mohlo být jinak kdyby hlavní rozhodčí nebyl takový k.k.t a odpískal faul na který přímo čuměl, když Crawford odhodil Fiddlerovi hokejku z branky. Rozhodčí od toho 2 metry, ale jeho vyhodnocení situace bylo asi úplně někde jinde hmm
I to vyloučení za držení benna, když si drželi s Hossou navzájem hokejky bylo divné...ale dobré, pořád ještě písknutelné (kdyby tam celou třetinu Chicago nelobovalo za vyloučení, tak to možná ani nepříjde).

Jinak celkově ale dobrý výkon v prvním zápase sezóny proti takovému týmu. Společně s nemocemi, kterými někteří hráči v týmu trpí to je velmi slibný začátek sezóny.

4:3 výhra (Seguin 2x, Spezza, Garbutt)

11

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

No bude nám chybět...:D big_smile

12

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Gonchar je venku se zlomenou kosti v kotníku na 3-5 týdnu

13

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Dillon podepsán na 1 rok za 1,25M!
Tak potom co chtěl 1,9M to teda sakra snížili. Nill vyjednával tvrdě. Ale jde vidět, že už chtěl hrát potom co ještě podepsali Eakina. Aspoň už teda máme všechny pod smlouvou a může začít sezóna.

14

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Lehtonen dneska trénoval, už je v pořádku. To samé i Jordie Benn. Gonchar je venku na neznámou dobu se zraněním ve spodní části těla.

Podle nilla probíhají pozitivní rozhovory s Dillonem, snad to někam povede.

Travis Morin prošel waiver list-em, takže minulý rok MVP v AHL je zapsán na farmu Dallasu.

15

(1,502 replies, posted in Dallas Stars)

Jinak Kari se dneska cítil už dobře, tak by to nemělo být snad na dlouho. Jordie Benn včera nedohrál 3 třetinu, dostal pukem do kotníku, tak si teď na pár dnů odpočine