Vyhrajeme 4:3 na zápasy

Asi to zapnu, jak budu vstávat do práce.

3

(19 replies, posted in Dallas Stars)

facebook.com/dallas.stars.cz/posts/1430141580351407

4

(19 replies, posted in Dallas Stars)

Po poslední aktualizaci to nějak blbne. Myslím že nefungují citace a odkazy. Jakmile tam dáš něco takového, příspěvek zmizí.. sad

Zdar všem! Jak název tématu napovídá, ve hře je týmový výlet do Dallasu a okolí. Dnes mě oslovil Tomáš Drozd, s nabídkou, že by zorganizoval výlet pro skupinu fanoušků Dallas Stars. Něco podobného už dělal s fanoušky Arizony.

Jelo by se zřejmě v březnu 2019 v době, kdy Dallas má sérii domácích zápasů. Mělo by to být zhruba 10 dní. Cena za letenky, a hotel se snídaní by se mohla vejít podle něj do 30 tisíc, což je podle mé zkušenosti super cena.

Řešit by sme to museli začít co nejdříve, aby se mohly objednat letenky a podobně. Maximální kapacita by byla asi tak 12 lidí. Já si úplně nemyslím, že by se nás dalo tolik dohromady, ale proč ne, třeba bude zájem.

Co vy na to?

6

(34 replies, posted in Dallas Stars)

Kupoval jsem lístky přes ticketmaster, jak píšeš. V Dallasu byly 35 dolarů nejlevnější, tak si to tam mají dražší, no. Jinak normální prodej byl myslím modrej puntík (sedadlo) a přeprodej červeno růžovofialovej puntík (sedadlo). Ta sleva byla ale myslím malá, jestli si dobře vzpomínám, třeba z 90 na 80 dolarů. Taky jsem u toho nepochopil, jestli prodávají ty lístky po jednom nebo třeba dva naráz.

7

(7 replies, posted in Dallas Stars)

Další hráč, kterýmu končí smlouva. Podepíšeme?

8

(27 replies, posted in Dallas Stars)

Tolik?

9

(27 replies, posted in Dallas Stars)

Rousselovi po sezóně končí smlouva a stane se volným hráčem bez omezení. Podepíše s Dallasem nebo jinde? A za kolik?

10

(34 replies, posted in Dallas Stars)

Mě ty velikosti přijdou celkem stejný. Trička jsem si koupil L a tady v evropě mám taky L. Mikinu jsem si koupil M. Jinak s dresem je to trochu jinak. Na normální nošení se hodí M. Původní dres co mám ještě ze staré kolekce mám velikost M. Tady jsem si koupil větší, velikost L, protože to chci nosit u nás na hokej a potřebuju proto větší. Koupil jsem si tréninkovej dres s Bennem a číslem 14 na zádech. Byl slevněnej na 110 dolarů.

11

(34 replies, posted in Dallas Stars)

Zdar kluci, shopu v tréninkovém centru ve Friscu mají ve slevě originál dres z loňské kolekce se jmenovkou Patrika Sharpa a číslem 10. Normálně stojí 220, ve slevě 110.

Taky zde mají zelená trička, kde vepředu je znak a na zádech číslo hráče. Hráči, kteří tu už nejsou jsou ve slevě. Je tam myslím Sharp, Oduya, Niemi. Já si koupil Spezzu, ještě měli velikost L za 17 dolarů. Chcete někdo něco?

12

(34 replies, posted in Dallas Stars)

To jsem rád, že se příspěvky líbí, motivuje to.

Jinak mě praská v uších při nabírání výšky, při přistávání problém nemám.

13

(34 replies, posted in Dallas Stars)

Já jsem taky posraný. Buď to spadne nebo ne. Jiná možnost není. Prostě chci Stars vidět.

Anglicky moc neumím, co si budem vykládat, ale jsem trochu dobrodruh. Anglicky jsem se domluvil v itálii, ve francii, v německu, tak snad to pude i v americe a třeba mě to něco dá.

14

(34 replies, posted in Dallas Stars)

Já bych chtěl sdílet z pobytu nějaké informace, pokud teda moje lenóra a technika dovolí. Kromě pěti zápasů Dallas Stars bych chtěl navštívit i tréninky, který budou v Dr. Pepper Stars center, protože ty by měly být volně přístupný a jsou kousek od toho hotelu co budu bydlet. Rád bych se skontaktoval s našimi českými hráči, ale nevím jestli se mi to podaří, protože s nimi prý fanoušci moc do kontaktu nepřijdou. Třeba něco vymyslím.

Auto mám pronajmutý, bez něj tam seš prý k ničemu.

Dál mám koupenej jeden lístek na basketbal Mavericks. Na basketu jsem nikdy nebyl, mám celkem pěknej lístek, celkem blízko palubovky, tak jsem zvědavej.  Taky jsem si koupil lístek na zápas Texas Stars a pak jsem zjitil, že oni hrají domácí zápasy v Austinu a to je 3,5 hodiny cesty autem :-) Takže uvidím. Bo Najdrovsky mi doporučil tam jet, že je tam hezky a po zápase tam přespat v hotelu a vrátit se druhý den.

Chtěl jsem si objednat prohlídku AAC, ale ta je k dispozici jenom ve všední den a když není v hale žádná akce. A představte si, že během těch dvou týdnů co tam bude, je volnej jenom jeden den - neděle, takže mám smůlu.

Chtěl bych se podívat do muzea věnované atentátu na JFK, je to prý moc pěkné. Jinak v Houstonu je prý možnost si prohlédnout řízení letového provozu. Nějaký trajdání po těch jejich planinách mě nějak moc neláká, tak uvidím.

Rád bych navštívil Bo Najdrovského, který je čech a odstěhoval se tam. Jsme s ním v nepravidelném kontaktu už několik let. Chodí na Dallas pravidelně, má několik let koupenou půlsezónní permanentku.

Jinak letím z Vídně přes Londýn do Dallasu, nazpátek též přes Londýn do Prahy. Letenky stály cca. 23 tisíc.

15

(34 replies, posted in Dallas Stars)

Jjo, jedu sám. Vybral jsem nejdelší domácí šňůru. Plánuju to postupně někdy od léta.