46

(726 replies, posted in NHL)

Taže předpokládám, že řeč je o Druinovi? Takže protože je too ugly, tak je v doghousu. big_smile Jo, jo, zní to logicky. big_smile

47

(726 replies, posted in NHL)

Too ugly. big_smile big_smile big_smile

48

(794 replies, posted in NHL)

Dobrá, budeme si pamatovat, že na to kisin bude pamatovat a že sem pak napíše. smile wink

49

(68 replies, posted in Ostatní)

"Valerij Ničuškin z Dallasu se nezúčastní mistrovství světa v České republice. "Valerij se zapojil do přípravy, kde o sobě dalo vědět jeho dřívější zranění, které hráče limitovalo většinu sezony," informuje tisková služba ruského svazu."

50

(794 replies, posted in NHL)

Paráda, díky, Mikeszi, za názor. smile

51

(794 replies, posted in NHL)

Podceňovaný x Přeceňovaný... Zajímavé téma, už mě to napadlo několikrát ty úvahy. wink Proč je někdo přeceňovaný, i když podle menšiny toho zase třeba tolik neumí? A proč je naopak někdo obecně podceňovaný, když si mnozí myslí, že si zaslouží větší uznání, respekt či kredit? Ať už je to manažer, trenér nebo hráč... Kisine, Steinere i vy ostatní, co myslíte? Pojďte si trochu zafilozofovat, ať už obecně nebo i na konkrétních příkladech. Díky, těším se na příspěvky. smile

52

(68 replies, posted in Ostatní)

Dneska v přípravném zápase vyhráli Francouzi nad Švýcary 6:5 v prodloužení a Roussel dával dvě branky včetně té vítězné ze 64. minuty.

53

(208 replies, posted in Ostatní)

A za kolik? smile

54

(148 replies, posted in Dallas Stars)

55

(67 replies, posted in Dallas Stars)

"Nill bude spolupracovat na skladbě týmu s bývalým generálním manažerem Washingtonu Georgem McPheem, někdejším asistentem generálního manažera Toronta Claudem Loisellem, trenérem brankářů Arizony Seanem Burkem, asistentem generálního manažera Tampy Bay Patem Verbeekem a zástupcem kanadské asociace Scottem Salmondem."

56

(597 replies, posted in Ostatní)

57

(20 replies, posted in Dallas Stars)

Co dál? Podepsat Stevea Mosese. Ale ještě než jsem to sem stačil včera napsat, tak už ho vyfoukl Nashville. sad

Jeho Jokerit hrál prémiérovou sezonu v KHL stejně jako on. A připsal si v 60 zápasech 57 bodů a s 36 góly vytvořil nový rekord soutěže. V play off zaznamenal v deseti duelech sedm bodů za pět branek a dvě asistence. I play off dobrá bilance. Má kvalitní střelu. Je dobrý ve hře jeden na jednoho. V KHL se stále myslí v první řadě na defenzivu, tento fakt ještě jeho statistiky a hru pozvedává.

Je to pravé křídlo (Hemskej ven!), je mu 25. Měří 175 cm. Jo, někteří hráči jsou vyšší, ale to mi zas tak nevadí. Já taky nemám dva metry, i když nehraju lední hokej. big_smile V NHL si ho budou protihráči určitě všímat. Ale v KHL si ho všímali taky.  Předtím hrál ve finské lize, tak si taky hraje dost fyzicky. I když samozřejmě všichni víme, že v NHL je vše ještě o level dva výše, ale tenhle kluk má atributy pro to, aby uspěl.

Je jasné, že jedna sezona je jen jedna sezona, ale hrál výborně, a nemyslím si, že je to nějaká rychlokvaška.

Hrál 4 roky na univerzitě. Jasně, bude si muset zvykat na novou soutěž, větší hru do těla, NHL je jiný level. Ale to on dobře ví. Na KHL si taky musel zvykat, i když jak říkám, je to jiný level. Ale i tak.

A Nashville stál drobné - jen jeden milion. I když to třeba bude pozvolné a nikdo neví, jak mu to půjde, jestli dál bude střílet tolik gólů, já mu věřím a podepsal bych ho. Nějaká úskalí hrozí vždycky, snažil jsem se je tady zmínit. Pro Nashville velmi dobrý tah. Je dobře, že jde Steve do NHL.

58

(597 replies, posted in Ostatní)

Ten 1. odkaz s Michaelem Schumacherem už je za hranou, nemyslíš? Vždyť to už není ani černý humor, ale je to už hodně mimo.

59

(794 replies, posted in NHL)

60

(405 replies, posted in NHL)

Já to mám úplně stejně jako Steiner. smile A co se týče NHL, dřív jsem řekněme nemusel New York Rangers a Anaheim, ale teď už je to jiné. Teď už jim jen nefandím, nemůžu už říct, že bych byl na ně nějak extra vysazenej, nebo tak. Jak už jsem někde dříve psal, radši prostě fandím těm svým klubům/jednotlivcům než abych někoho nesnášel nebo někomu nadával do čur*** nebo do kur***. smile Každý to máme různě, pro mě je rozhodně lepší tenhle přístup, fandit těm svým oblíbencům než se zabývat nesnášenlivostí nějakého klubu nebo tak. smile wink To se radši zabavím jinak. big_smile