AktualityHlavní zprávy

Modano, Recchi a Turco posílili organizaci Stars

Vedení klubu Dallas Stars oznámilo těsně před započetím zkráceného ročníku 2013 jména tří osobností, které posílí klub z Texasu. Mike Modano a Mark Recchi posílí vedení klubu a Marty Turco bude spolupracovat na televizních přenosech. Všichni tři pánové jsou bývalými vynikajícími hokejisty.
Mike Modano, Marc Recchi a Marty Turco

Mike Modano

Mike Modano spojil drtivou většinu své kariéry v NHL s týmem Minnesota North Stars a Dallas Stars. Před nedávnem byl uveden do síně slávy amerického hokeje. Pro většinu lidí v Texasu patří hokejový klub Stars a Mike Modano k sobě.

„Mike je pro Dallas takový Wayne Gretzky, je to Wayne Gretzky pro americký hokej. Jsem rád, že je Mike zpět v organizaci. Nevím, jestli bychom mohli na tomto trhu uspět bez Mika Modana.“ řekl Tom Gaglardi

Proto by měl Mike působit v oblasti komunikace s partnery, sponzory i s médii.

„Myslím, že potřebujeme znovu přivést obchodní partnery z Dallasu k našemu týmu. Z různých důvodů jsme je v minulosti ztratili a nyní je potřebujeme přilákat zpět k Dallas Stars.“ řekl Mike Modano.

Mark Recchi

Marc Recchi vyhrál v průběhu své bohaté a úspěšné kariéry Stanley Cup se třemi různými kluby. Pokud bude alespoň z poloviny tak úspěšný ve vedení klubu jako byl za své aktivní činnosti, máme se na co těšit.

Tom Gaglardi se s Recchim osobně zná. Oba dva jsou totiž spolumajiteli hokejového týmu Kamloops Blazers, hrajícího juniorskou WHL. Recchi nejenže pomáhal s příchodem Jaromíra Jágra a Ryae Whitneyho do Dallasu, ale pracuje pro Stars i v jiných oblastech, včetně sledování mladých hráčů v AHL.

„Jednoduše budu dělat to, co po mě bude Joe chtít. Jestliže bude chtít sledovat mladé hráče, budu je sledovat. Když bude chtít mluvit o někom z týmu, probereme to. Zkrátka cokoliv, co bude Joe potřebovat.“ řekl Marc Recchi

Marty Turco

Bývalý hokejový brankář Marty Turco bude působit jako spolukomentátor při televizních přenosech. Bude mít na starost analýzy před utkáním a další podobné věci.

„Být nazpět u Dallas Stars je velmi příjemné. Okolo Tom Gaglardiho a Stars se teď děje spousta zajímavých věcí. Můžu být u toho a navíc o tom mluvit v televizi. Myslím, že to bude zábava.“ řekl Marty Turco

Zdroje

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.