AktualityHlavní zprávy

Stars zatím stále vedou

Dallas dál drží klíčové vedení v Pacifické divizi. V zápase s Phoenixem sice ztratili vedení 3:1, ale pak zvítězili v nájezdech a připsali si dva body. Phoenix navíc pro tři následující zápasy ztratil kapitána Shane Doana, který dostal distanc po faulu na Jamie Benna. L. A. vyhrálo nad San Jose, které přes návrat Havláta do sestavy ztrácí na čelo divize už tři body.

I další zápasy týmů bojujících o play off přinesly zajímavé výsledky. Colorado porazilo Calgry 2:1 v prodloužení, Nashville doma překvapivě prohrál s Edmontonem, za který se třikrát trefil Hemský. Chicago vyhrálo v Columbusu i včera večer doma s Vancouverem. Při zápase vyřídil Duncan Keith útočníka Daniela Sedina. Anaheim doma porazil St. Louis a Detroit prohrál po prodloužení na ledě N. Y. Rangers.

Dnešní noc

Dnešní večer je opět nabitý zajímavými zápasy. Phoenix bude mít šanci v případě zaváhání Dallasu jít do čela divize, Dallas doma hraje se silným Vancouverem. San Jose přivítá Boston, Minnesota pak hostí Calgary.

  • Dallas – Vancouver
  • Phoenix – Colorado
  • San Jose – Boston
  • L.A. – St. Louis
  • Minnesota – Calgary
  • Pittsburgh – Nashville

Pořadí

Tým Body
St. Louis 100
Vancouver 95
Dallas Stars 85
Detroit 93
Nashville 92
Chicago 92
Colorado 85
Phoenix 84
Los Angeles 84
San Jose 82
Calgary 82

Radek Štolpa

Radek Štolpa má zkušenosti s výrobou, montáží, údržbou, opravami Eurooken. Nyní montuje v Českých Budějovicích a okolí obložkové zárubně a interiérové dveře.