Aktuality

Brenden Morrow podepsal novou smlouvu

26. 9. 2006Dne 21. 9. 2006 oznámil generální manažer Stars Doug Armstrong, že Hvězdy uzavřely novou smlouvu s kanadským útočníkem Brendenem Morrowem. Smlouva je na šest let a Morrow si během nich přijde na 24,6 milionu dolarů. Do platového stropu se bude každý rok započítávat částka 4,1 milionu dolarů.

Tato nová smlouva nabude účinnosti až po skončení letošní sezóny. Brenden Morrow má totiž stále platnou smlouvu na sezónu 2006/2007. Během ní si vydělá 2,2 milionu dolarů.

„Jedním z důvodů bylo i to, že chci být součástí vítězného týmu. Máme jednoho z nejlepších gólmanů v lize a taky tu ještě několik let zůstane. Máme tu hráče jako je Zubov, Lehtinen, Modano, Turco, a tak si nemyslím, že by někdo z nás mohl selhat.“
Brenden Morrow

Zůstat hráčem Stars byl Brendenův cíl. Mu i jeho rodině se v Dallasu líbí, zároveň byl potěšen zprávou, že v Dallasu zůstane i Jere Lehtinen. Nová smlouva mu zaručuje, že bude u Stars působit až do sezóny 2012/2013. Tedy za předpokladu, že nebude vyměněn.

Doug Armstrong však dal jasně najevo, že Morrow a Turco jsou základní stavební kameny týmu.

„Brenden a Marty pro mě reprezentují budoucnost Stars. Jsme rádi, že ti tři hráči, které Marty zmínil (Modano, Zubov a Lehtinen), tu ještě několik let budou působit. Byli součástí týmů Boba Gaineho a Kena Hitchcocka.“
GM Doug Armstrong

Budoucí kapitán Stars Brenden Morrow má za sebou úspěšnou sezónu. Během ní nasbíral 65 bodů, což je jeho osobní maximum a v play off byl jednoznačně nejlepším hráčem Stars. A jak dodává, nová smlouva ho nijak nezmění, bude i nadále dělat věci tak, jak je dělal od prvního dne u Stars.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *